Drie winterweekends in Aalst vol beleving én shopplezier…

Na de feestelijke aftrap van het winterseizoen met de sfeervolle koopavond ‘Aalst Twinkelt’ staan er drie winter-weekends voor de deur. De sfeer van Aalst Twinkelt wordt doorgetrokken op 15-16, op 22-23 en op 29-30 december. Dat is één weekend langer dan vorig jaar. Met winterse animatie in de shoppingstraten en winkels die op zondag openen. Winkelen in onze binnenstad tijdens [OVER]WINTEREN is een pure beleving. Wie tijdens de winterweekends komt flaneren in de winkelwandelstraten kan geniet van winteractiviteiten met mysterieuze figuren, prachtige wintervertellingen en knappe shows. Door dit te combineren met de honderden winkels die ook op zondag hun deuren openen beleef je een #heerlijkdagjeaalst. [OVER]WINTEREN mascotte Rudi en de Aalsterse handelaars staan klaar om alle bezoekers te verwennen met tal van winterse animaties, culinair lekkers en eindeloos shopplezier. Iedereen is dan ook ‘hertelijk’ welkom om de mix van creatieve, hippe nieuwkomers, trendy boetieks en gevestigde klassiekers te ontdekken. Je vindt ze allemaal op wandelafstand van elkaar.

Vorig jaar vond de Wintermarkt plaats op het Vredeplein. Na evaluatie heeft de stad beslist om de Wintermarkt dit jaar te organiseren op het bomenplein van de Hopmarkt, dichter bij de Grote Markt. Op 21, 22 en 23 december kan je op deze creatieve kerstmarkt originele en handgemaakte cadeautjes kopen. Vanaf vrijdagavond prijzen 22 lokale creatievelingen, hobbyisten en kunstenaars er hun mooiste en lekkerste producten aan op de stemmige Wintermarkt. Bovendien passen ze perfect in kleurrijk inpakpapier en krijg je er meerdere van in een zak. Het geheel wordt op smaak gebracht door lokale verenigingen.

Tijdens [OVER]WINTEREN kan je 7 dagen op 7 gaan shoppen. Tijd genoeg dus om al jouw kerstcadeaus bij elkaar te sprokkelen. Op 4 winterse koopzondagnamiddagen 16, 23, 30 december én 6 januari kan er volop gewinkeld worden. De koopzondagen vallen meermaals samen met een evenement, dus dat is dubbel genieten! Kerstdorp ‘WinterSmaak’. Even bekomen van al dat kerstshoppen? Het kerstdorp WinterSmaak op de Grote Markt, de WinterBar BADS aan de ijspiste op het Werfplein en de vele lokale horecazaken bieden bezoekers een warm welkom. Nieuw is dat er nu ook in samenwerking met onze lokale horecazaken op de Grote Markt live-muziek is voorzien die de temperatuur voor oud en jong zal doen stijgen op de gezellige kerstmarkt.

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *