District A brengt als eerste een Aalsterse geschenkbon uit…

Handelaarsvereninging District A en Unigift slaan de handen in elkaar om Cadeaubon Aalst te lanceren. Een cadeaubon geldig bij meer dan 40 verschillende lokale handelaars in Aalst. Cadeaubon Aalst is een stadscadeaubon die momenteel geldig is bij meer dan 40 lokale handelaars in een heel breed aanbod: mode, resto, design, juwelen,… . “We willen dat de ontvanger van de cadeaubon heel veel keuze heeft zodat er voor ieder wat wils is” legt Yordy Eelen van Unigift, de partner achter de cadeaubon, uit. “Je kan er echt Aalst mee gaan ontdekken en hopen dat we zelfs Aalstenaars kunnen verrassen met die lokale handelaar die ze nog niet kenden”, verduidelijkt Yordy verder.

Ook de handelaarsvereniging District A, die zijn schouders heeft gezet onder dit initiatief. “Wij willen Aalst verder op de kaart zetten als winkelstad waar je een heel breed aanbod hebt aan fijne, lokale handelaars die met hart en ziel voor hun zaak en hun producten staan”, vertelt Michaël Redant van handelaarsvereniging district A. “ We starten met een mooi aanbod maar de keuze zal in de toekomst zeker nog verder uitbreiden zodat iedereen nog meer zijn gading kan vinden” maakt Michaël de plannen voor de toekomst al duidelijk. Ann van Lederwaren Anna was meteen overtuigd om deel te nemen aan Cadeaubon Aalst. “Het is een prachtig initiatief die alle lokale handelaars in Aalst samen in de kijker zet”, maakt zij duidelijk. Ann vat het krachtig samen: “Het is een bon van Aalstenaars, voor Aalstenaars”

Yordy en Michaël kijken al vooruit naar het eindejaar.“Met het eindejaar in zicht, hopen we dat veel Aalstenaars een Cadeaubon Aalst onder de kertsboom zullen leggen” . “En ook bedrijven die nog op zoek zijn naar een leuk cadeau voor hun werknemers zijn meer dan welkom bij ons” besluiten Yordy en Michaël met een knipoog.

Graag willen we enkele eindejaarsactie’s van lokale handelsverenegingen voor stellen.
Zo zetten de handelaars van de Kattestraat de kerstboom buiten en ontvangen zij op maandag 23 en 30 december de kerstman en zijn helpers die heel wat uit te delen hebben. De Molenstraat tracteert zijn bezoekers, maak kans op een citytrip van 500 euro een etentje in restaurant de Frigo of een etentje in tapasbar La Bodeguita. In de zoutstraten steken ze het licht van de kaarsen aan en tracteren ze op speciaal ontworpen kerstkoeken.

Tot slot zullen wij van District A de shoppers helpen de weg terug te vinden naar Aalst. We delen 40.000 zakkalenders uit met hierop de kalender van de shoppingevents van 2020 in het centrum. Met een “almenak op zak” zal niemand nog een shoppingevent missen.

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *