Dichtbij huis naar het toneel dit najaar…

carry-goossens-conference-persregio-denderIn de parochiezaal van Iddergem kan je op 28 oktober de voorstelling ‘Ex’ bijwonen, een heerlijke relatiekomedie met Philippe De Maertelaere. In de Gemeentelijke Basisschool van Welle staat er op 5 november een cowboyconferentie gepland met Carry Goossens in de hoofdrol. Tweemaal boeiend, tweemaal dichtbij huis. “Op vrijdag 28 oktober halen de afdeling Vrije Tijd, de Heemkundige Kring en de Gezinsbond van Iddergem de voorstelling ‘EX’ naar de parochiezaal van Iddergem”, vertelt schepen van Cultuur Alberic Sergooris. “Acteurs Philippe De Maertelaere en Anouk David brengen een heerlijke relatiekomedie, geschreven door Jo Van Damme. EX brengt het verhaal van Philippe en Brigitte, die elkaar ooit het allermooiste beloofden. In goede en slechte tijden. Maar op alles zit een vervaldatum. En waar brokken vallen is de lijm soms niet voorhanden. Een verhaal over dingen die vergaan, zo hartverscheurend dat het om te lachen is. En omgekeerd, natuurlijk. EX is een stuk in regie van Mathias Sercu, waarin alles spettert: de acteurs, de dialogen, de grappen,…” Deuren open om 19.15 uur, aanvang om 20.00 uur in de parochiezaal van Iddergem.

Het is niet gemakkelijk om in Vlaanderen een cowboy te zijn… en Carry Goossens kan het weten! Sergooris legt uit: “Op zaterdag 5 november vertelt hij in zijn ‘cowboy conference’ op een lichtvoetige manier hoe hij al sinds zijn geboorte met dat probleem worstelt. Hij blikt terug op zijn jeugdjaren en op zijn verblijf in Amerika, zoekend naar de oorsprong van zijn liefde voor de Western sfeer en het cowboy-leven. Bij momenten tart hij met zijn diepe stem de goden van de countrymuziek, maar hij kan gelukkig op de stevige ondersteuning rekenen van enkele doorwinterde muzikanten van de Bobby Setter Band. Het Davidsfonds Welle nodigt Goossens uit voor deze zalige mix van heerlijke country muziek , stand-up humor en biografische vertellingen.” Deuren open om 19.15 uur, aanvang om 20.00 uur in de feestzaal van de Gemeentelijke Basisschool Welle.

Een ticket kost 8 euro en kan je kopen via de webshop. Je kan ook tickets verkrijgen bij de afdeling Vrije Tijd op het nummer 053 645 400 of via inschrijvingen@denderleeuw.be, voor ‘Ex’ ook bij de Heemkundige Kring en de Gezinsbond Iddergem en voor de cowboyconferentie bij het Davidsfonds Welle.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *