Deuren van café High Chaparral gaan weer open…

Het café High Chaparral in Mere heeft in het verleden al het een en het ander te verduren gekregen. Was het geen brand die de zaak in 2010 in de as legde, dan was het een ongelukkige beslissing van één van de
twee uitbaters. Ruben Haegens stapte totaal onverwachts op 29 jarige leeftijd uit het leven. Het was precies of er een vloek over het café ging. Zijn toenmalige compagnon Gerrit-Jan (31) gaat nu twee maand later het café alleen verder uitbaten. “Het is een keuze waar Ruben voor honderd procent zou achter staan”, zegt Gerrit.

Op vrijdag 21 juni van 2018 werd café High Chaparral geopend door Rapper Ruben Haegens, samen met zijn  jeugd- en Chirovriend Gerrit-Jan Maes. De twee speelden al lang met de gedachte om een jeugdcafé uit te baten. Wat er precies om ging in het hoofd van Ruben, zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen. Een ding staat vast, de jeugd van Mere zal maar al te blij zijn met het heugelijke nieuws, dat de zaak weer open gaat. Maandag 14 oktober tapt men in Café High Chaparral terug uit het vat! De openingsuren veranderen wel een klein beetje. De zaak zal op dinsdag en woensdag gesloten zijn. Op zondag, maandag en donderdag gaan de deuren om 24.00 uur toe. Vrijdag en zaterdag is er geen sluitingsuur. De zaak zal alle dagen open gaan om 10.00 uur, met uitzondering van zaterdag, dan opent de zaak om 14.00 uur. Gerrit-Jan (Maesken) kijkt er alvast naar uit om jullie allemaal terug te zien!

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *