Derde editie paardenrally Half Oogst doorheen Erpe-Mere…

De Raad voor Toerisme en ‘Erpe-Mere in galop’ organiseren dit jaar opnieuw op 15 augustus voor de derde keer een Halfoogst-rally doorheen Erpe-Mere voor ruiters en menners. “Tijdens de eerste editie mochten we 80 deelnemers verwelkomen, tijdens de tweede editie waren dit er al heel wat meer en de interesse blijft stijgen,” zegt Tom Van Keymolen. “De paardenliefhebbers krijgen een pracht van een tocht voorgeschoteld doorheen onze mooie groene gemeente. De unieke amicale sfeer tijdens dit evenement is een extra troef.”, aldus Schepen van Toerisme en Sport Tom Van Keymolen.

Deelnemers kunnen genieten van een bewegwijzerd parcours van max. 30 kilometer doorheen ErpeMere. Er is een vrije start tussen 7.30 en 10.30 uur. Zowel vertrek als aankomst zijn op de weide net voorbij B&B Dotter 17 in de Ratmolenstraat naast huisnummer 25 in Aaigem.

Deelnemen aan de paardenrally is gratis. Vooraf inschrijven kan van 8 juli t.e.m. 10 augustus via toerisme@erpe-mere.be. De eerste 120 deelnemers die vooraf inschreven krijgen een gratis drankje t.w.v. 2 euro. Onderweg is er drink- en eetgelegenheid voorzien. Bij start ontvangt elke deelnemer een brochure met routeomschrijving en een aantal leuke vragen. Wanneer je deze vragen oplost maak je kans op een leuke prijs.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *