Denderleeuw last verwendagen af, boekenverkoop gaat door…

Wegens de verstrengde coronamaatregelen worden de verwendagen in de bibliotheek van Denderleeuw op vrijdag 26 november en zaterdag 27 november 2021 helaas geannuleerd. De geplande randanimatie wordt afgelast, maar de boekenverkoop zelf gaat wel van start vanaf vrijdag 26 november. Deze loopt nog enkele weken verder tijdens de reguliere openingsuren. Door corona werd de boekenverkoop al twee keer uitgesteld. Daarom zou deze editie een extra groot feest worden, maar een feestelijke boekenverkoop met workshops en randactiviteiten zit er, door de huidige coronacijfers en de verstrengde maatregelen, helaas niet in. Alle geplande activiteiten (zoals foodtrucks, vuuracts, goocheltrucs, …) tijdens de verwendagen op vrijdag 26 november en zaterdag 27 november worden daarom afgelast. Ook de workshop ‘Pimp je sneakers’ met Tazz Customs waarvoor je je kon inschrijven via de webshop, gaat niet meer door.

De bibliotheek organiseert samen met de verwendagen ook een boekenverkoop. Deze gaat wel nog door vanaf vrijdag 26 november. Voor wie nood heeft aan lees-, luister-, of kijkvoer in tijden van corona is er dus wel nog de boekenverkoop op vrijdag van 14.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 12.00 uur. Ook na het weekend blijft de boekenverkoop nog enkele weken doorlopen tijdens de openingsuren. Kom zeker langs, want er liggen honderden boeken te wachten op een nieuwe thuis!

Vind je in de uitverkoop je gading niet? De bibliotheek is intussen gewoon open. Je bent zeker ook welkom om in de collectie van de bib te komen rondneuzen. Wel blijven de algemene coronarichtlijnen gelden zoals het dragen van een mondmasker. Ontsmet je handen, en hou voldoende afstand.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *