Denderleeuw in volle voorbereidingen rond een braderie…

Het Lokaal Bestuur van de gemeente Denderleeuw en Maspoe VZW sluiten de zomervakantie af met een gezellige braderie, die doorgaat op het Dorp op zaterdag 26 augustus eerstkomende.  Met de braderie, de augustuskermis, en het maandagbal sluit men in Denderleeuw de zomert af in stijl. Op en rond het Dorp, de Guido Gezellestraat en de A. De Cockstraat kan je tussen heel wat kraampjes van (lokale) handelaren snuisteren, een koopje doen en een praatje maken met de buurtbewoners van 14.00 tot 22.00 uur. Er zijn mobiele animaties voor kinderen voorzien, lekkere versnaperingen aan de foodtrucks en uiteraard de augustuskermis met heel wat leuke kramen en attracties. Op maandag is er traditiegetrouw het kermis maandagbal met de Doorbrekers in Zaal Den Breughel van 14.00 tot 17.00 uur.

Om 14.30 uur komen ‘Daytones’ in actie met de ultieme setlist voor elke rockfan. Om 17.00 uur brengt ‘Jens met liveband’ de sfeer erin met meezingers van de bovenste plank. De ‘Vip partyband’ sluit af met een covermix van pop, disco, soul en funk van vroeger en nu. Er is voor elk wat wils. We gaan voor een gezellige combinatie van muziek, winkelplezier en beleving. Zowel de braderie als de optredens zijn gratis. En, met dank aan enkele lokale handelaren is er om 21.00 uur ook een surprise act voorzien!

De augustuskermis vindt plaats op het dorp van zaterdag 26 tot maandag 28 augustus. Op maandag 28 augustus zal de kermis van 16.00 tot 18.00 uur ‘prikkelarm’ zijn. Dat wil zeggen: geen flitsende lichten of luide muziek. Dit momentje is voor mensen die niet zo’n fan zijn van drukte, maar ook voor kinderen of ouders voor wie deze prikkels een drempel kunnen. Op de kermis kunnen kinderen vissen, schieten, naar het lunapark gaan en op de kindermolen zitten. Er zullen ook hamburgers en frietjes zijn.

Praktisch: De marktzone zelf wordt parkeervrij gemaakt vanaf 08.00 uur en afgesloten voor alle verkeer vanaf 10.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via Zandplaatstraat – Trapstraat – Bergstraat – Brandweerstraat – Bouchtstraat – Middenstraat – Geallieerdenstraat – Boomgaardstraat – Dwarsstraat – Koopwarenstraat. De openingsuren van de kermis zelf zijn zaterdag 26/08 van 17.00 uur tot 24.00 uur, zondag 27/08 van 16.00 uur tot 24.00 uur, en maandag 28/08 van 16.00 uur tot 24.00 uur.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *