Denderend KLEIN komt met originele eindejaar wensen…

Het was een bewogen jaar voor de organisatoren van het denderend KLEIN stadsfestival, eerst zagen ze door de gekende reden hun traditioneel zomerfestival in het water vallen, nadien kon slechts één dag van hun geplande huiskamerconcerten plaatsvinden. Toch blijven ze niet bij de pakken zitten, dit blijkt uit onderstaand filmpje. “2020 was een bijzonder jaar, dat weet iedereen. Toch hebben we getracht dit zo goed mogelijk in te vullen, met de huiskamerconcerten ‘denderend KLEIN bedankt’ met oa. Mauro Pawlowski en Stoomboot, hebben we toch een lichtpuntje kunnen geven aan dit donkere jaar”, klinkt het bij de organisatie. “Veel meer zat er in 2020 niet in, maar toch hebben we voor het einde van het jaar nog enkele leuke verrassingen in petto, hou dus zeker onze sociale media in de gaten!”

Qua originaliteit ontbreekt het hun zeker niet, zo vonden ze Berlaen bereid om een wel heel bijzondere rol te spelen in hun nieuwjaarsboodschap. “Wouter is altijd te vinden voor een zot idee en dit blijkt ook in dit filmpje, chapeau dat hij zijn enthousiasme blijft bewaren, want ook voor muzikanten is het geen makkelijk jaar geweest.”

“Wat 2021 brengt, kunnen we nog niet uit de doeken doen, maar wie ons een beetje kent weet dat we zeker iets uit onze mouw toveren. Aan muzikale inspiratie is er zeker geen gebrek”, klinkt het nog. We kijken dus mee uit naar volgend jaar!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *