Denderdal organiseert een ‘open’ Johnson en Johnson dag…

Volgende week dinsdag 27 juli organiseert het Vaccinatiecentrum Denderdal in Erembodegem een ‘open’ Johnson en Johnson dag. Iedereen die dat wenst mag die dag langskomen zonder voorafgaande afspraak voor een Johnson vaccin. De enige voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen is dat je ouder bent dan 18 jaar. Je mag ook nog geen ander vaccin toegediend gekregen hebben, en je moet gedomicilieerd zijn in deze regio. Dit wil zeggen dat je moet inwoner zijn van Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert of Lede. Je komt je aanmelden tussen 830 en 15.00 uur in het vaccinatiecentrum Denderdal, dat zich bevindt in de Kortestraat 14, 9320 Erembodegem.

Eerstelijnszone Regio Aalst doet een warme oproep aan zorg- en welzijnsprofessionals. Kennen jullie cliënten, patiënten, burgers, collega’s die nog geen vaccin kregen? Moedig hen zeker aan om langs te komen op de open vaccinatiedag. Het is daarnaast nog steeds mogelijk om zich aan te melden op de reservelijst via Q-VAX.

Ook wie eerder een vaccin weigerde of niet inging op een uitnodiging kan zich nu aanmelden op de reservelijst of gewoon langskomen zonder afspraak op de open vaccinatiedag. Zeker nu de meer besmettelijke Delta-variant de ronde doet, telt elke vaccinatie. DeEerstelijnszone Regio Aalst vraagt om extra in te zetten op het aanspreken, sensibiliseren en motiveren van burgers, cliënten, patiënten en niet-gevaccineerde collega’s.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *