Delhaize Aalst lanceert Karnavalswijn met Aalsterse Gilles…

Aalsterse Gilles lanceren Carnavalswijn Persregio DenderVandaag hebben Christophe Vanhoutte, directeur van Delhaize Aalst en Bruno Temmerman van de Aalsterse Gilles de Karnavalswijn voorgesteld. De traditie van de Aalsterse carnavalswijn die verkrijgbaar is in Delhaize Aalst aan de Parklaan wordt verdergezet. Dit jaar werd er gekozen voor een witte Franse Sauvignon Blanc. Deze Pay D’Oc wijn afkomstig uit de Languedoc-Roussillon werd geselecteerd door onze wijnexpert Steven Scrivens op basis van smaak en prijs. Deze wijn is droog heeft een fijn aroma van wit fruit en bloemen. De wijn, een makkelijke drinker kan gerust geserveerd worden bij het aperitief, rauwe of gegrilde vis en zeevruchten. De afdronk is fris met een toets van appel en dit alles voor 3.89 euro. Aalsterse Karnavalswijn van De Gilles Persregio Dender

De oplage van deze wijn is gelimiteerd tot 1000 flessen. Kortom de wijn die de gepaste feestvreugde kan brengen bij een geslaagd Oilsjters carnaval, en zeker niet te vergeten als collectors item.

Op de foto links bovenaan zie je vlnr Bruno Temmerman (Aalsterse Gilles), Christophe Vanhoutte (directeur Delhaize Aalst), Steven Scrivens (wijnexpert Delhaize Aalst).

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *