De stad Aalst heeft nu ook een eigen ondernemerspunt…

Aalsterse ondernemers kunnen voortaan hun vergunningen, subsidies en premies digitaal aanvragen en opvolgen op het Ondernemerspunt. Met dit digitaal platform biedt de stad Aalst als eerste in Vlaanderen een e-loket aan aan haar ondernemers. Een bijkomende digitale dienstverlening die hen moet helpen zich minder zorgen te maken. Ondernemers uit de stad Aalst kunnen vanaf heden hun vergunningen, subsidies en premies digitaal aanvragen en opvolgen op het Ondernemerspunt. Daarnaast heeft het platform nog heel wat extra te bieden zoals sector gerelateerde artikels, nieuwsberichten en een overzicht van heel wat opleidingen en workshops. “De Aalsterse ondernemers vormen de belangrijkste schakel binnen het economisch weefsel van onze stad”, zegt burgemeester Christoph D’Haese (N-VA). “De stad Aalst is fier op haar ondernemers en biedt hen met het Ondernemerspunt een uniek platform in Vlaanderen dat hen verder kan laten groeien.” Met het Ondernemerspunt kan de stad op een nieuwe en efficiënte manier communiceren met haar lokale ondernemers. Zowel starters met ondernemingsplannen als gevestigde ondernemers kunnen er terecht en vinden er informatie op maat.

Het Ondernemerspunt werkt op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier. Enerzijds fungeert het platform als een functioneel e-loket voor ondernemers gelinkt aan authentieke bronnen van de Vlaamse Overheid, anderzijds als een bedrijvendatabank voor de dienst Economie en zorginnovatie. “De stad Aalst heeft het Ondernemerspunt ontwikkeld om de Aalsterse ondernemer zo veel mogelijk te ontzorgen en op een eenvoudige manier door onze dienstverlening te loodsen”, klinkt het bij schepen Katrien Beulens (onafhankelijk). “Het platform werd opgebouwd op basis van input van onze ondernemers. Er is werkelijk aan alles gedacht tijdens de ontwikkeling.”

De stad Aalst blijft het platform verder optimaliseren, zo zullen er geregeld nieuwe features en applicaties verschijnen en kan er op termijn overgegaan worden naar een stadsbreed CRM systeem. Dus, ben je een ondernemer of starter met ondernemingsplannen? Meld je dan aan op www.aalst.be/ondernemerspunt.

Dit project werd gerealiseerd met de steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), de Vlaamse Overheid en de provincie Oost-Vlaanderen.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *