De Provincie biedt rijk en gevarieerd aanbod activiteiten aan…

Provincie Oost-Vlaanderen biedt ook deze zomer een rijk en gevarieerd aanbod aan activiteiten en uitstappen voor de hele familie. In elke regio en voor ieder wat wils. Nieuw dit jaar is dat de meeste activiteiten op voorhand online gereserveerd moeten worden. Bezoekers nemen voor vertrek dus best een kijkje op de website of sociale media van het domein of de site. In onze regio zijn De Gavers in Geraardsbergen de ideale plek voor een daguitstap. Combineer verschillende activiteiten zoals minigolf, de kinderboerderij, de speeltuin, de expo en kinderzoektocht ‘Florient’, een wandeling of fietstocht. Een hapje eten kan in de horeca ter plaatse of door zelf je picknick mee te nemen. Plan op voorhand je bezoek en reserveer waar nodig via de website van het domein.

In de Gavers in de Geraardsbergse deelgemeente Onkerzele is er waterpret voor jong en oud. er is een zwemvijver waar bezoekers onder toezicht van redders kunnen zwemmen. Wie een openluchtzwembad verkiest, moet De Gavers zijn. Speelvogels kunnen klauteren en klimmen op de opblaasbare springkastelen op het water in De Gavers. Wie liever op dan in het water vertoeft, kan waterfietsen of roeien in de Gavers. De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer je wateractiviteit tijdig op voorhand via de website van het domein.

Elke woensdagnamiddag is er een kindershow in De Gavers. De speelgoedbeurs en het Spruitenbal worden dit jaar coronaproof georganiseerd en ook 11 juli vieren kan in De Gavers. De Provincie Oost-Vlaanderen is bezaaid met pittoreske plekjes. Ontdek ze allemaal met de Erfgoedsprokkels: brochures die in woord en beeld vertellen over de geschiedenis van een plaats, telkens met een kaartje erbij. Het zijn er ondertussen 39! Hou vakantie in eigen land en download ze van www.oost-vlaanderen.be/erfgoedsprokkels.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *