De Kleppe krijgt als eerste Vlaamse vakantiecentrum een rolstoelschommel…

Dit weekend mocht De Kleppe een schenking van 10.000 euro in ontvangst nemen. Het Netwerk van Ondernemende Senioren NEOS zamelde dit mooie bedrag in met twee benefietconcerten van De Frivole Framboos. Henri Serlippens, voorzitter van NEOS Oost-Vlaanderen, kwam de cheque overhandigen op de drukbezochte opendeurdag van De Kleppe. De Kleppe zal de schenking onder andere gebruiken voor de aankoop van een rolstoelschommel. Het centrum blijft op die manier toonaangevend in het ontvangen van kwetsbare doelgroepen en mensen met een beperking. Eerder kreeg De Kleppe ook al als eerste Vlaamse vakantiecentrum het Autismevriendelijk label.

De schenking van NEOS geeft De Kleppe een stevige duw in de rug. “We hadden niet durven dromen op zo’n mooi bedrag”, vervolgt Robin Ronsyn, “Naast een bijdrage voor de rolstoelschommel zetten we de fondsen ook in voor de aankoop en onderhoud van zorgmateriaal, onze dierenwerking, de aanleg van ons laatste stukje rolstoeltoegankelijk pad, de aankoop van een degelijk schuurmachine en compressor die we hier al lang nodig hadden”. “En…. een stukje investeren we ook in kunst! Op de Kleppe-muur vooraan komt er een grote muurschildering die één van de blikvangers zal worden van de BiZar Kunstroute wandeling hier in de streek. Daarover hoor je ongetwijfeld later meer… !”, lacht een tevreden Kleppe-coördinator Ronsyn.

Ben je net op pensioen en heb je zin in nieuwe uitdagingen, toffe ontmoetingen, boeiende uitstappen en veel gezelligheid? Lid worden van een NEOS-afdeling kan via www.neosvzw.be.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *