De Herzeelse handelaars zwaaien hun deuren open…

De Herzeelse handelaars zwaaien hun deuren open tijdens het opendeurweekend, en samen zwaaien we de oude gemeentelijke geschenkbon uit, want de Herzelebon is er! Binnenkort is het zover: de gemeentelijke geschenkbon gaat digitaal en wordt … de Herzelebon! De Herzelebon is een (digitale) geschenkbon, ideaal als cadeau voor elke gelegenheid. Deze bon kan worden gebruikt als betaalmiddel bij de deelnemende Herzeelse ondernemers.

Het gemeentebestuur schenkt al enkele jaren bij diverse feestgelegenheden de gemeentelijke geschenkbon. Deze papieren geschenkbon wordt ook regelmatig als geschenk aangekocht aan de balie van het gemeentehuis of De Wattenfabriek. Vanaf nu gaat de bon dus digitaal. “Tijdens de coronacrisis kregen alle Herzelenaren een Herzelebon cadeau, hij is dus goed gekend, ideaal dus om hem nu ook te lanceren als geschenkbon”, zegt Schepen Heidi Knop, schepen van lokale economie.

Deze Herzelebon is te koop in de webshop via www.herzele.be/Herzelebon, hier kan je een Herzelebon online bestellen én betalen. Afdrukken is niet nodig. Dankzij de unieke QR-code kan je de Herzelebon digitaal bewaren. Laat je code bij een deelnemende handelaar scannen vanaf je smartphone en betaal zo jouw aankoop. Heb je liever toch een fysieke bon, dan kan je deze afdrukken of aankopen aan de balie in het gemeentehuis. Het bedrag kies je zelf (10, 20 of 50 euro). Uiteraard kunnen combinaties van deze bedragen ook. Doe je vrienden én de Herzeelse handelaars een plezier en geef een Herzelebon als cadeau! Alle info en de lijst van de deelnemende handelaars en ondernemers vind je op www.herzele.be/Herzelebon. De deelnemende handelaars zult u binnenkort in het straatbeeld ook herkennen aan de sticker op hun etalage of deur.

Voor de lancering van deze Herzelebon werd niet toevallig gekozen voor eind juni. Tijdens het laatste weekend van juni zetten de deelnemende Herzeelse handelaars naar jaarlijkse gewoonte hun deuren open tijdens het opendeurweekend dat loopt van 23 tot 26 juni 2022. “We hebben aan deze opendeur nog een actie gekoppeld, waarbij je een waardebon ter waarde van 100 euro kan winnen”, geeft Heidi Knop als teaser. “Dus shop lokaal, zoek de letters in de etalage van de deelnemende handelaars en vind de zin die we zoeken. Wie weet is die Herzelebon wel voor jou!”.

Deelnemende handelaars: Colour & Decoration, Puur, Kokon, Vita migliore, Elektro Sound & Light Van Steenberghe, bvba De Koker, Step by Step, Soshun-concept store-, cocopelli, Elly’s in broodjesland, Jeanspoort, El Tablao, Eco & Fair cv, Jeanitex, Parfumerie Esthetiek Christophe, en Ruka Shoe.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *