De Gendarmerie zoekt uitbater voor buurtrestaurant…

De Gendarmerie gaat op zoek naar een gemotiveerde uitbater voor haar nieuwe buurtrestaurant. Dat zal kwaliteitsvolle maaltijden aan sociaal tarief aanbieden in een gezellig kader. OCMW en stad Aalst maken van De Gendarmerie een moderne sociale ontmoetings-plaats in het centrum van de stad. De Gendarmerie komt stilaan op stoomsnelheid. In december 2019 starten de renovatie -en nieuwbouwwerken. In een eerste fase wordt er een buurtrestaurant, een sociale kruidenier en een buurtgerichte kinderopvang gebouwd achteraan de site. In een tweede fase wordt het gebouw aan de zijde Denderstraat grondig gerenoveerd om er workshops, cursussen en co-workingplaatsen voor organisaties met een sociale achtergrond te organiseren. De stad Aalst en het OCMW zijn nu op zoek naar een maatwerkbedrijf dat de uitbating van het buurtrestaurant op zich wil nemen. De kandidaten zullen mee kunnen schrijven aan het verhaal van De Gendarmerie. Door zich actief in te zetten voor talentontwikkeling en de creatie van een sociale mix, worden de sociale doelstellingen van het project mee verwezenlijkt.

De Gendarmerie stelt een modern restaurant(met een volledig uitgeruste keuken) en een multifunctionele markthal van 255 m² ter beschikking. Het restaurant zal 129 couverts aanbieden en biedt plaats voor 86 mensen. Aanpalend is er ook ruimte voor een terras. Het buurtrestaurant wordt het hart van De Gendarmerie en dé plaats waar alle Aalstenaars elkaar treffen. Met de grote waaier aan functies op de site en het station op wandelafstand, is het potentiële klantenbereik groot. Naast een geweldige locatie biedt het project enorm veel mogelijkheden voor maatwerkbedrijven die hun eigen sociale dromen willen bereiken. Het samenbrengen van verschillende sociale actoren zal van De Gendarmerie een broedplaats maken voor samenwerkingen.

Alle info en voorwaarden zijn beschikbaar op www.degendarmerie.be of www.aalst.be. Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen tot maandag 11 maart 2019, 12.00 uur. Er zal een infosessie plaatsvinden in het administratief centrum, Werf 9 op maandag 18 februari om 17.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *