De drie zotste dagen én nachten van Denderleeuw…

Zondag 5 maart is het weer zover. Dan trekt voor de 49ste keer in zijn bestaan de carnavalsstoet door de straten van Denderleeuw. Petra, de voorzitster van het carnavalscomité, Princes Carnaval 2023 Veerle De Vleeschauwer, en Germaine nodigen alle inwoners, sympathisanten en carnavalisten uit om mee te genieten tijdens de drie zotste dagen van Denderleeuw. Op zaterdag 4 maart nodigen ze alle mini-carnavalisten uit voor de ballenworp. Zondag 5 maart start de traditionele stoet om 14.11 uur aan de Hageveldstraat en maandag 6 maart sluiten ze het carnavalsjaar alweer af.

Ligt jouw carnavalsoutfit al klaar? Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 4 maart 16.11 uur: Kinderballenworp – balkon Administratief Centrum
17.11 uur: Sleuteloverhandiging van de burgemeester aan de prins – zaal Den Breughel
20.11 uur: Verschillende carnavalsactiviteiten

Zondag 5 maart om 13.45 uur vertrekt de reclamestoet op de parking van Dreamland. De eigenlijke stoet zelf vertrekt om 14.11 uur in de Hageveldstraat. Er is een Gouden en zilveren harlekijnworp op het balkon van het Administratief Centrum. 23.11 uur: De uitslag van deze 49ste carnavalsstoet vindt plaats in zaal Den Breughel op het Dorp.

Maandag 6 maart: 11.11 uur: Pronkzitting “Zotte monjdag’ – zaal Den Breughel
22.11 uur: Popverbranding.

Om 13.45 uur vertrekt de reclamestoet op de parking van Dreamland. De stoet vertrekt om 14 uur in de Hageveldstraat. Het einde is voorzien aan het begin van de Guido Gezellestraat.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *