De benen loslopen kan tijdens ‘Stratenloop Denderleeuw’…

Op zondagvoormiddag 23 februari maakt Koning Auto opnieuw plaats voor een 1000-tal enthousiaste lopers in het centrum van Denderleeuw. Jong en oud, ervaren en minder ervaren. Iedereen is welkom! De gemeente Denderleeuw en Maspoe vzw slaan net als de voorbije jaren de handen in elkaar voor de Denderleeuwse Stratenloop. Sport- en recreatiepark A. De Pelsmaecker zal als epicentrum van het parcours en de festiviteiten dienen. Er is ook opnieuw tal van randanimatie en een straffe muzikale afsluiter. Op het programma: 09.30 uur: snoepjesloop meisjes 400 m, 09.40 uur: snoepjesloop jongens 400 m, 09.50 uur: kidsloop jongens en meisjes 800 m, 10.00 uur: podia kids, 10.10 uur: familieloop 2,5 km en 5 km, 11.00 uur: stratenloop 10 km, en om 12.15 uur: podia 2.5/5 en 10 km. Inschrijven kan tot woensdag 19 februari via de website www.stratenloopdenderleeuw.be. Deelname aan de kidsrun kost 2 euro. Voor de andere wedstrijden betaal je vooraf 6 euro. Ter plaatse inschrijven aan sporthal Ottoy kan ook. In dat geval betaal je voor de kidsrun 2 euro en voor de andere wedstrijden 8 euro.

Start en aankomst van alle wedstrijden liggen aan sporthal Ottoy. De omloop van 2,5 km is volledig vlak en verkeersvrij gemaakt en gaat langs volgende straten: Walleken – Opgeëistenstraat – Warandestraat – Hofstraat – Hugo Verrieststraat – Veldstraat – Stadionlaan – het onverharde looppad – Walleken. Het is aan te raden om de wagen te parkeren op de parking van voetbalclub FCV Dender in de Stadionlaan. In de nabijheid van de startplaats is alles afgesloten voor het verkeer.

Op zondag 23 februari zal er een parkeerverbod gelden op het volledige parcours van de omloop langs de rechterkant van de rijbaan (looprichting deelnemers). Walleken: vanaf sporthal Ottoy tot Veldstraat, Opgeëistenstraat: vanaf Walleken tot Veldstraat, Warandestraat: volledig, Ringlaan: vanaf Warandestraat tot Hofstraat, Hofstraat: volledig
Hugo Verrieststraat: vanaf Hofstraat tot Veldstraat, Oude Molenweg: volledig
Stadionlaan: parkeerplaatsen vóór speelpleintje. Bewoners van de wijk Ringlaan dienen de wijk te verlaten via de Bloemlandstraat.

Het verkeer komende van de Geallieerdenstraat richting Steenweg (N405) wordt omgeleid via de Stadionlaan – Lindestraat – N405. Het verkeer van de Steenweg N405 richting Denderleeuw Dorp wordt omgeleid via de Lindestraat – Stadionlaan – Geallieerdenstraat. Het verkeer komende van de Kouterbaan wordt omgeleid via de Hugo Verrieststraat (éénrichtingsgedeelte) – Koopwarenstraat – Dwarsstraat – Geallieerdenstraat – Stadionlaan – Lindestraat – N405. Meer info via Maspoe op www.maspoe.be

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *