De Abdij maar al te blij met heropstart culturele evenementen…

Het gevoel en de ontlading van de cultuursector is eenduidig: Eindelijk. Eindelijk mag er terug aan cultuur gedaan worden. Cultuurcentrum De Abdij mag de deuren weer openen voor het publiek en de artiesten mogen voor het eerst sinds lang weer het podium betreden. De goesting is groot. En om die vreugde nog meer kracht bij te zetten, communiceerde de cultuursector, onder leiding van Crisiscel Cultuur en cult! in samenwerking met de Federatie van Boekingskantoren en hun partners, eenduidig. Meer dan één woord was er voor die campagne niet nodig: EINDELIJK. En de cultuursector laat zich horen, overal op sociale media en bij de cultuurhuizen.

De Crisiscel Cultuur en cult! moedigen ­­­met het initiatief de bevolking aan om zich vanaf 9 juni weer volop onder te dompelen in het rijke culturele aanbod dat Vlaanderen en Brussel deze zomer te bieden hebben. Ze roepen iedereen ook op om EINDELIJK massaal te delen op sociale media om hun steun uit te drukken aan de cultuursector en het signaal te geven de komende maanden massaal cultuur te zullen consumeren. “Na al die tijd gesloten te zijn, staan we te popelen om opnieuw te beginnen. We zijn er volledig klaar voor om er met volle goesting opnieuw in te vliegen en de mensen van Geraardsbergen en omstreken Eindelijk cultuur te kunnen voorschotelen,” zegt CC De Abdij.

‘Eindelijk’ houdt een zomer lang de vinger aan de pols zodat we samen met volle teugen kunnen genieten van alles wat de cultuursector te bieden heeft. Ontdek het cultuuraanbod van CC De Abdij op www.geraardsbergen.be/zomerarena of op www.ccdeabdij.be/ontdek.

Een greep over het aanbod tijdens de zomer van 2021: 15 juni Nele Colle – Rust in je huis, ruimte in je hoofd Koetshuis, 20.00 uur – 20 juni Jelle Cleymans – Alleen in het ruime sop Zomerarena Den Bleek, 20.00 uur – 29 juni Comedy night met Gili, Bas Birker & MC Hans Cools Zomerarena Den Bleek, 20.00 uur – 6 juli Veerle Malschaert – Deel mij! Zomerarena Den Bleek, 20.00 uur – 7 juli Singersongwritersavond met Neeka, Riet Muylaert en Eva De Roovere Zomerarena Den Bleek, 20.00 uur – 9 juli Katelijne Verbeke  & Warre Borgmans – KALM Zomerarena Den Bleek, 20.00 uur – 22 juli Kommil Foo in concert Zomerarena Den Bleek, 18.15 uur | 20.45 uur.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *