Danny Verbeeren ‘alias kosterken’ uit Atom is niet meer…

Denderhoutem moet vandaag alweer afscheid nemen van een besproken figuur. Danny Verbeeren, in de regio beter gekend als ‘Kosterken’ is niet meer. Afgelopen zaterdag reed hij nog door zijn geliefd Denderhoutem of Atom zoals hij het zelf zo mooi kon zeggen, verkleed als Sinterklaas. Hij trotseerde weer en wind samen met enkele Pieten. In een open cabriolet reden ze door Denderhoutem, om alle brave kindjes in deze moeilijke periode toch eens te zien opvrolijken.

 

Danny Verbeeren was ook de man die jaren terug regelmatig verscheen als ceremoniemeester in de kerk bij verschillende trouwpartijen. Dat hij een goed hart had heeft hij nadien moeten bekopen. Men beschuldigde hem er in het jaar 2015 van hiervoor geld te hebben ontvangen, wat hem nadien duur te staan kwam. Nadien is Danny een versnelling lager geschakeld. Om de man nog eens zover te krijgen om iets te doen voor het goede doel, moest je al goeie papieren hebben.

Jaren terug speelde hij ook regelmatig een kleine rol bij het toneelgezelschap ‘Hand in Hand’. Hij was de rechterhand van Willy provost en Robert Kestemont. Op zijn Facebook-pagina deed hij in mei van dit jaar nog een oproep om een partner te vinden. De eenzaamheid sloeg toe. In Atom is iedereen met verstomming geslagen over dit plotse overlijden van Danny.Danny Verbeeren werd geboren in Ninove op 14 november 1962 en overleed op 8 december 2021. De afscheidsplechtigheid vindt plaats op donderdag 16 december om 10.00 uur in de Sint-Amanduskerk in Denderhoutem. Onze redactie betuigt haar medeleven met zijn moeder en de ganse familie.

(Foto: Claudia Van den Houte)

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *