Dag van De Kringwinkel wordt Week van De Kringwinkel…

Het voelt misschien ongepast om in coronatijden een Dag van de Kringwinkel te organiseren, maar Stroom vzw heeft er toch voor geopteerd om hiermee door te gaan. De Kringwinkel heeft immers ook een belangrijke maatschappelijke taak. “We zorgen niet alleen dat zoveel mogelijk goederen een tweede leven krijgen. Tegelijk verschaffen we zinvol werk aan 5828 mensen én bieden we betaalbare goederen aan diegenen die het budgettair moeilijk hebben. Net hierdoor wellicht merkten we dat klanten na de lockdown snel opnieuw de weg naar onze Kringwinkels vonden”, zegt Eva Verraes, directeur van HERW!N, de koepel van De Kringwinkel.

Om de drukte te spreiden maakt De Kringwinkel Stroom dit jaar van haar feestdag een feestweek! Men start op zaterdag 17 oktober en ook de week erna vullen ze dagelijks hun 4 winkels aan met uitzonderlijke stukken, merkkledij, curiosa en vintage. Zo hoeft niet iedereen tegelijk te winkelen en kunnen klanten een hele week lang bij ons terecht voor Dag van De Kringwinkel. Voor ieders veiligheid beperkt men het aantal klanten in de winkels, en vraagt men om de winkeltijd af te ronden na 30min.

Van 17 tot 24 oktober kan elke klant deelnemen aan de wedstrijd ‘Tweedehands? Eerste keus!’ In De Kringwinkel Aalst (Tragel 5) is een gezellige zithoek ingericht, alles -van bordje tot zetel- is tweedehands. Raad jij de totale aankoopprijs? Dan win je een waardebon t.w.v.50 euro (of mag je een aantal stukken van de inrichting kiezen t.w.v.50 euro).

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *