D.J. Franske organiseert zijn zesde Witkap Schlager Festival…

Voor het zesde jaar op rij organiseert D.J. Franske in samenwerking met brouwerij Slagmulder, vooral gekend van het Witkap bier, zijn Witkap Schlager Festival. Deze gaat door op zaterdag 31 augustus. Met tal van Vlaamse zangers brengt men de bezoekers op andere gedachten. Het Witkap Schlagher Festival is een feestje dat doorgaat op de binnenkoer van de brouwerij die volgend jaar 160 jaar bestaat. Men viert er als het ware tussen de vaten bier! Dit festival behoort niet tot de top, maar tracht voor iedereen wat wils op de affiche te plaatsen. Dit jaar heeft Jeroen Wiggeleer enkele grote internationale namen gestrikt die voor de eerste maal in Vlaanderen optreden. “Wij stappen af van de klassieke affiche en gaan voor een echte totaal belevenis in het slagher genre”, zegt de organisator.

Bezoekers mogen zich dit jaar verwachten aan de Duitste Schlagherkoning Otto Lagerfett & Natasja Poels die een prachtige Hélene Fischer tribute brengt. Dit zijn wel de twee headliners voor deze editie. Verder komen ook De Romeo’s, Bobby Prins, Dean, Johan Veugelers, De Jartellen, Celien Hermans, en Luc Jones langs. “Een extra toegevoegd Duo voor dit jaar zijn Sunny Sunshine & Tomi uit het VTM programma The Voices van Vlaanderen. Johan Veugelers is een echte après ski hit aan het scoren met zijn duet met Jean Marie Pfaff met de Rucki Zucki,” zegt Jeroen Wiggeleer. Dus de affiche voor dit jaar kan echt tellen. De deuren openen om 17.30 uur, de show zelf start om 18.00 uur stipt. Kaarten voor Vip-formule zijn uitverkocht. Er kunnen wel nog gewone zit- of staanplaatsen besteld worden. Meer info: jeroenevents@telenet.be

Persregio Dender heeft 1 duo-ticket weg, deel dit artikel op je Facebook-pagina, en wie weet ben je een van de gelukkigen!

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *