Cultuurcentrum De Plomblom herstart programmatie op…

Volgende week beginnen de eerste voorstellingen in cultuurcentrum De Plomblom in Ninove. Even zag het ernaar uit dat alle voorstellingen voor een tijdje naar de diepvries konden, gezien het Overlegcomité had beslist om de cultuursector te sluiten. Na een arrest van de Raad van State werd deze beslissing even snel teruggedraaid als dat ze werd ingevoerd, wat er voor gezorgd heeft dat de programmatie terug kan verder lopen, zij het dan wel voor een publiek van max. 200 toegelaten.

Deze maand staan er nog verschillende activiteiten op de agenda. er wordt gestart met de film ‘We need to talk about Kevin’ op 18 januari, de voorstelling ‘Iemand moet het doen’ van Lazarus en Robbin Rooze op 19 januari en de show ‘De Mens Late Night’ van De Mens op 20 januari. Op 30 januari vindt er de Musicalstudio plaats. Het cultuurcentrum voorziet deze maand ook nog enkele schoolvoorstellingen. Volgende maand staan voorstellingen van Veronika Iltchenko, Soulsister, Thomas Janssens, De Kolonie MT, Stef Kamil Carlens, en Little Women op het programma.

Eerder deze week werd de voorstelling van de film ‘Parasite’ afgelast. Ook het nieuwjaarsconcert van PerLa Musica en de Academie Muziek, Woord en Beeld van 15 januari en de shows van goochelaar Nicolas op 22 en 23 januari zijn afgelast. Wie al tickets had geboekt voor de geannuleerde voorstellingen, zal een e-mail met meer info ontvangen. Afhankelijk van de situatie zijn er nog steeds wijzigingen mogelijk. Uiteraard volgt men de situatie op de voet op en zijn wijzigingen steeds mogelijk.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *