Circus Barones komt naar Aalst, en jij kan tickets winnen…

Het gekende circus Barones koos dit jaar als thema voor haar programma ‘GRANDIOSO’ Een naam die het programma alle eer aan doet, want ongetwijfeld brengt Barones u het mooiste circusprogramma van Vlaanderen. Met veel zorg werd een schitterende show samengesteld met maar liefst artiesten van 10 verschillende nationaliteiten. Tevens een bijzonder gevarieerd programma met acrobatie, luchtballet, jonglerie, clownerie en niet te vergeten onze ‘viervoetige artiesten’, want circus Barones is nog het enigste rondreizende  circus in Vlaanderen dat dierendressuur aanbiedt. Circus Barones is momenteel het enigste traditionele circus dat erkend en ondersteund wordt door het departement Cultuur van de Vlaamse Gemeenschap. Voor spannende momenten zorgen het duo Jorman, uit Columbia en Pedro uit Portugal. Deze twee jonge waaghalzen verrichten halsbrekende toeren in en op het dubbele ronddraaiende ‘Rad des doods’, en dit op 10 meter hoogte, zonder enige veiligheidsvoorzieningen.

Het Portugese/Iraanse duo Ciro & Samira beheerst de discipline van het messen werpen en kruisboog schieten. Dit niet ongevaarlijke act vroeg jaren voorbereiding en berust op precisie en koelbloedigheid. Hun act hoogste veel furore in verscheiden wereldcircussen.  De toeschouwer zal ongetwijfeld het puntje van zijn stoel benutten wanneer hij live de legende van ‘Willem Tell’ zal meemaken. De Peruviaanse Veronica en Duitse Lena brengen u acrobatie aan het dubbele verticale koord, een act dat schittert door de gracieusiteit en souplesse waarmede deze dames hun act presenteren.

En uiteraard géén circus zonder clowns. Dit jaar worden onze huisclowns bijgestaan door de Hongaarse clown Yuzo en samen vormen zij het trio ‘Los Patatos’ die jong tot oud zullen vermaken met hun fratsen. Uiteraard gaan we u het volledige programma niet verklappen, en houden we graag nog enkele verrassingen voor ons publiek. Zoals we gewoon zijn van circus Barones werd ook dit jaar veel aandacht besteed aan de choreografie, belichting en muziek, waardoor de toeschouwer helemaal in de ban van de magie van het circus verkeert.

Een programma dat zowel jong als oud zal vermaken. Welkom bij het circus Barones en haar nieuwste productie ‘Grandioso’. De voorstellingen in Aalst gaan door op woensdag 28 september om 15.00 uur, vrijdag 30 september om 18.00 uur, zaterdag 1oktober om 15.00 en om 18.00 uur, zondag 2 oktober om 11.00 en om 15.00 uur, woensdag 5 oktober om 15.00 uur, vrijdag 7 oktober om 18.00 uur, zaterdag 8 oktober om 15.00 en om 18.00 uur, en tot slot op zondag 9 oktober om 11.00 uur. Circus Barones heeft zijn tenten opgeslagen op een terrein naast groothandel Schellaert, Dendermondse Steenweg 75, 9300 Aalst.

Persregio Dender schenkt 10 duo-tickets weg. Like onze Facebook pagina en deel dit bericht. Stuur daarbij ook een mail vóór 26 september 2022, met vermelding van volledige naam, adres en telefoonnummer naar info@persregiodender.be en met vermelding Circus Barones Aalst 2022. De winnaars worden door onze redactie persoonlijk op de hoogte gebracht, snel wezen is de boodschap. Voor aankoop tickets en de actuele corona maatregelen raadpleeg de website www.circusbarones.com

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *