Cinema en CC De Werf organiseren afterschool concert…

Het schooljaar mag dan nog maar pas begonnen zijn, op vrijdag 13 september mag er al eens serieus wat stoom afgelaten worden. Daarom organiseren Cinema en Cultuurcentrum De Werf een afterschool concert met Jacin Trill, lokale hiphopheld WAWA en een dj-set door Trillosta. Meer dan 3 miljoen Spotify-streams. Meer dan 5 miljoen YouTube-views: een eitje voor Jacin Trill, hij is de man die dat probleemloos kan. Na zijn eerste EP ‘Happyland’ nam hiphopvader Bokoesam Jacin onder de vleugels en maakten ze samen de tweede EP ‘Zo vader, zo zoon’ met daarop enkel happy vibes, happy beats. “En wij zijn ook happy want Jacin Trill staat op 13 september in Cinema”, klinkt het bij de organisatoren.

WAWA ging er afgelopen zomer vandoor met de hoofdprijs van de FunX Talent Rappers Only. Daar werd hij door rapper Murda geprezen voor zijn totaalplaatje als artiest. Hij speelde al een paar keer op BETONG en hij is bpvendien afkomstig uit onze streek. Sommigen noemen hem zelfs de hiphopkoning van Aalst.

Deuren gaan open om 16.00 uur. De kaarten in voorverkoop kosten 5 euro, aan de kassa betaal je 8 euro. Cinema is gelegen aan Hopmarkt 13 te Aalst.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *