Cheers to life steunt projecten voor opvang van betrokken bij verkeersongevallen…

Drie zussen verloren jaar 4 jaar geleden hun papa die ongelukkig ten val kwam met zijn fiets. Zaterdag laatsleden organiseerden zij een “Cheers to life” evenement. De opbrengst gaat naar Rondpunt vzw, een organisatie die ijvert voor een goede opvang van alle (in)direct betrokkenen bij een verkeersongeval en sensibiliseert voor een veiliger verkeer. The Devils Sisters zijn Evy, Silvie en Katty Duville, geboren en getogen in het pittoreske Goeferdinge. Drie zussen die met volle teugen genieten van het leven, dansen, bewegen, lekker eten en een drankje bij gelegenheid. Drie zussen omringd met familie en vrienden die graag samen zijn, liefst op een plek vol sfeer en gezelligheid. Drie zussen die genieten van fijne mensen en toffe ontmoetingen. Drie zussen die de liefde voor het leven hebben meegekregen van hun papa die ongelukkig ten val kwam met zijn fiets 4 jaar geleden. Drie zussen die dit alles gedurende een volle dag naar iets heel krachtigs hebben omgezet en daarbij een passend goed doel steunen.

Op 2 juli organiseerden ze in het Koetsenhuis in Geraardsbergen van zonsopgang tot zonsondergang “Cheers to Life”, een evenement met verschillende activiteiten.
Familie en vrienden werden uitgenodigd en warm gemaakt om ons te vergezellen tijdens deze activiteiten, mits betaling van een financiële bijdrage. De opbrengst van al deze bijdrages doneren we aan Rondpunt VZW (www.rondpunt.be). Deze organisatie ijvert voor een goede opvang van alle (in)direct betrokkenen bij een verkeersongeval en sensibiliseert voor een veiliger verkeer.

Men begon de dag met 24 dauwtrippers om 5.23 uur en na twee uurtjes wandelen vielen er nog eens 15 wandelaars in. Voor de apéro ski spelletjes met Anton aus Tirol konden we rekenen op 34 enthousiastelingen. 34 fietsers verkenden dan weer Geraardsbergen en zijn pittige hellingen. 15 mensen kwamen op de deuntjes van een paar Franse chansons met ons petanque spelen en 13 mensen durfden de bootcamp en dance workout aan. Dit alles werd afgesloten met een fantastisch dansfeest waar 90 mensen aanwezig waren.

“Het event was nog beter dan we ooit durven dromen hadden. Een prachtige zonnige dag met mooie warme mensen, lachende gezichten, hilarische momenten, positieve sfeer, eindeloze onvergetelijke herinneringen. En hiervoor willen we alle deelnemers van harte bedanken. Jullie waren fantastisch,” zegt een van de zussen Evy Duville.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *