CC De Werf blijft hardnekkig zoeken naar bestuurders…

Onder het moto ‘Laat van je horen. Daag ons uit. Versterk onze raad van bestuur’ blijft het cultureel centrum De Werf uit Aalst hardnekkig zoeken naar nieuwe bestuurders. Cultuurcentrum De Werf zoekt, ter versterking van zijn raad van bestuur en voor een periode van zes jaar, 12 deskundigen/experts uit het middenveld en de culturele actoren. De raad van bestuur van cultuurcentrum De Werf staat het stadsbestuur bij bij het beheer en de exploitatie van het cultuurcentrum en haar randaccommodaties. Het cultuurcentrum realiseert een kwaliteitsvol cultuuraanbod met een lokale en regionale uitstraling dat inspeelt op de vragen en behoeften van een breed en divers publiek. Het biedt actieve ondersteuning aan de (sociaal-) culturele verenigingen, amateurkunsten, receptieve gebruikers en individuele kunstbeoefenaars. Het formuleert een (innovatief) aanbod met het oog op maximale publieksparticipatie, publieksverruiming en doelgroepenbereik. Het houdt een open blik op actuele maatschappelijke veranderingen en is als bruisende ontmoetingsplek voor creatieve geesten en (cultuur)genieters een draaischijf in het culturele weefsel van de stad.

De raad van bestuur ondersteunt de werking van het cultuurcentrum door: het goedkeuren van de eigen jaarprogrammatie van het cultuurcentrum; het adviseren van het programmatorenteam; het waarborgen van de cultuurspreiding van het cultuurcentrum;
het toezicht op het naleven van de cultuurpactwetgeving; inspraakrecht m.b.t. het beheer en de exploitatie van de accommodatie en het HR-beleid van het cultuurcentrum.

Getriggerd om je zeg te doen in het beheersorgaan van het leukste cultuurcentrum? Goesting om ons met je creatieve ideeën een boost te geven? Uitgedaagd om mee te schrijven aan ons lange termijnverhaal? Dan ontvangt men je kandidatuur graag, uiterlijk 20 september via mail (ccdewerf@aalst.be), sluit een motivatiebrief bij.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *