CC De Steenoven lanceert totaal nieuwe overzichtelijke site…

Het nieuwe culturele seizoen van CC de Steenoven in Herzele is er opnieuw één om duimen en vingers van af te likken. Preuteleute, Steven Van Herreweghe, Raymond Van Het Groenewoud, Dez Mona, Theater Malpertuis, Axelle Red en noem maar op. Het cultureel centrum lanceert ook een nieuwe website én een digitaal ticketingsysteem. CC de Steenoven gaat dit seizoen helemaal digitaal. Op 16 mei 2019 lanceert het cultuurcentrum een gloednieuwe website. “Die zal veel overzichtelijker zijn dan de vorige en kan ook zonder problemen geconsulteerd worden op de smartphone of de tablet”, zegt schepen Heidi Knop. “Op de website vind je alvast het volledige programma voor het seizoen 2019-2020. Vaste klanten krijgen die week ook een papieren brochure met het programma in de brievenbus.”

Je vindt de nieuwe website vanaf morgen16 mei 2019 online. Maar er is meer… “Iedereen kan via de nieuwe website tickets kopen vanuit zijn of haar luie zetel, en dit 24 uur per dag, 7 dagen op 7”, zegt programmaverantwoordelijke Ludwig Fonck. “Bij een voorstelling met genummerde zitplaatsen kan je bovendien zelf bepalen waar je wil zitten. Na het invullen van jouw gegevens, kan je jouw online gekochte tickets ook meteen online betalen, of je kan ervoor kiezen om de tickets via overschrijving te betalen. De tickets belanden nadien in jouw mailbox. Je kan ze zelf thuis afprinten. Deze tickets breng je dan mee naar de voorstelling. Aan de ingang worden de tickets gescand.”

Wie hulp nodig heeft, blijft niet in de kou staan. “We helpen de mensen telefonisch graag verder.” “Onze ticketverkoop start officieel op vrijdag 31 mei 2019 om 10.00 uur”, gaat Ludwig verder. “Dat is ook de start van de ticketweek, die loopt tot en met maandag 10 juni 2019 om 12.00 uur. Wie zijn of haar tickets tijdens deze ticketweek koopt, krijgt 1 euro korting per ticket. Een mooi cadeau! Tijdens de ticketweek kan er ook een jaarabonnement gekocht worden. Voor amper 100 euro woon je dan tien vooraf geselecteerde voorstellingen bij. Er is keuze uit twee verschillende jaarabonnementen. Zo is er voor elk wat wils. Jaarabonnementen kan je alleen tijdens de ticketweek kopen. Daarna is dat niet meer mogelijk.” Op 16 mei 2019, wanneer de nieuwe website wordt gelanceerd, gaan er echter vier voorstellingen in préverkoop waaronder de seizoensopener Preuteleute op vrijdag 20 september 2019.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *