Carnavalisten Enkaavee willen carnavalsstoet in miniatuur…

“De stoet goeët deer”… dit bericht stond enkele weken geleden te lezen op de facebookpagina van carnavalsradio Enkaavee. Iedereen keek dan ook reikhalzend uit naar 11 november voor de onthulling! Gisteren was dan het moment aangebroken tijdens onze grote liveshow op facebook! Het verlossende nieuws:  “de greute miniatuurstoet 2021″ is geboren! Enkaavee daagt alle vaste groepen, losse groepen en carnavalisten uit om een miniatuurwagen te bouwen. “Deze mag gebouwd worden met alle voorwerpen en materialen die voorhanden zijn” legt Glen verder uit. Er zijn bepaalde afmetingen en voorschriften die in acht moeten genomen moeten worden. Zo mag een deel van de wagen niet langer zijn dan 150 cm – 70 cm breed en 80 cm hoog.

Een stoet zou een stoet niet zijn zonder mini kostuum en bijhorend liedje! Wanneer deze stoet zal doorgaan, zal later worden meegedeeld en afhankelijk zijn van de coronamaatregelen.”Zo een stoet op bouwen, is een uniek gegeven. We hopen dan ook dat de groepen hier volop zullen aan meewerken!” deelt Gerrit mee. Deze stoet zal in beeld gebrachten worden met verschillende camera’s en zal volledig te volgen zijn via live stream op onze facebook-pagina. Dit laat ons toe om het volledig corona proof te organiseren, en zo kan iedereen vanuit zijn eigen bubbel de stoet volgen!

Het reglement met de voorwaarden waaraan de miniatuurcarnavalswagens moeten voldoen, is te vinden via www.enkaavee.be/de-greute-miniatuurstoet.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *