Carnaval Ninove zonder stoet maar wel met carnavalsradio…

Ook al werd enkele weken terug beslist dat Ninove net als Aalst en Denderleeuw geen gewone carnavalsvieringen kan laten doorgaan, beslist ENKAVEE toch om geen sabbatjaar in te lassen. Vorig jaar werd samengewerkt met radio MIG, maar deze keer gaat men dat volledig zelfstandig ondernemen. Zoals ze zelf zeggen “een beetje eigenwijs, recht deer de deer, energiek en volledig met alle hoeken af zijn eigen weg!” Een 20-koppige ploeg van alle pluimage, leeftijd, groepen, interesse maar vooral met super veel energie voor het grootste volksfeest, van Ninove en omtrek, gaat aan slag in een nieuwe uitdaging. Er zal vanaf nu maandelijks een themashow op Facebook en later via internet-radio over CARNAVAL gemaakt worden. Met beeld en geluid, interactief, tot the point en vooral met veel plezier en inzet voor alle carnavalisten, van vaste groepen tot publiek, van instanties tot het peper en het zout in de stoet, voor jong en oud, voor iedereen dus.

Op 26 september was de vuurdoop, rechtstreeks en live vanuit het oud-stadhuis. Hier werd een overzicht gegeven van alle programma’s die vanaf Drie Koningen tot en met Carnaval dagelijks gaan uitgezonden worden. En dit 7/7 en 24/24, met elke avond live en energieke presentatoren en presentatrices, geheimzinnige gasten, onverwachte optredens en interessante gespreken over vroeger en nu. Op 24 oktober staat de volgende live show voor deur, het brainstormen en uitwerken is volop bezig. Ook op de normale opening van het carnavaljaar op 11 november is ENKAAVEE de hele dag online en paraat, en zorgen ze ervoor dat iedereen vanuit zijn zetel, achter zijn computer of vanuit zijn stamcafé of clublokaal alles kan volgen van de vele surprises en onverwachte momenten. Ook zal de Prinsencaemere op deze dag de winnaar van ‘De Ploët’ 2020 bekendmaken.

Op 19 december is er nog een laatste liveshow met een geheim thema, en dan in één rechte lijn door naar Driekoningen om vanaf dan non stop uit te zenden tot Carnaval Ninove. Er zullen enkele speciale programma’s zijn voor de kleintjes, er is ook de Carnavals Cup, waar de carnavalisten het tegen elkaar opnemen in verschillende disciplines, en een kookprogramma met de carnavalisten. Zeker nu er geen carnaval kan en mag doorgaan, willen ze er voor alle carnavalisten zijn. Om de carnavalsmicrobe niet te verliezen, want een jaar geen carnaval, is een jaar niet geleefd. Er is de medewerking van het stadsbestuur, en van alle instanties en groepen, om hier iets unieks en positiefs van te maken, en hun schouders onder het evenement te steken.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *