Burgemeesters en schepenen in de bres voor River Cleanup…

Valérie de Groote van River Cleanup Team Dender daagde vorige week de 10 burgemeesters en schepenen van milieu van de steden/gemeenten langs de Dender uit. Met resultaat! Zo goed als alle burgervaders reageerden en accepteerden de challenge. Ze hebben dan ook vandaag mee geholpen om zwerfvuil in hun stad of gemeente te rapen.

 

In Aalst kwamen burgemeester Christoph D’Haese en schepen Katrien Buelens ter hoogte van het Werfplein samen. Ook Denderleeuw deed zijn duit in het zakje, hier zagen we burgemeester Jo Fonck en schepen Andy Depetter aan de voetgangers/fietsersbrug over de Dender. Deze zijn dan ook te zien op de foto’s in bijlage. Affligem was ook van de partij, hier kwamen burgemeester Walter De Donder en schepen Hans Cornand een handje toesteken. En in de mattentaartenstad Geraadsbergen konden schepen Martine
Duwyn en de zwerfvuilmeesters niet ontbreken.

Het was vooral de bedoeling dat de burgemeesters in het bijzijn van een of meerdere schepenen 10 minuten zwerfvuil kwamen ruimen om dan drie anderen uit te dagen dit ook te doen. Trouwens iedereen onder ons kan nog tot en met 22 april van dit jaar, waar en wanneer 10 minuten zwerfvuil opruimen. Maak meteen ook een heldenfoto bij het ingezamelde afval en deel die op social media met #rivercleanupchallenge en tag @rivercleanup Spread the positive vibes. Daag minstens 3 andere mensen uit hetzelfde te doen https://www.river-cleanup.org/nl/river-cleanup-challenge.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *