Kinderopvang ‘De Speeldoos’ zoekt personeel…

Kinderopvang in Denderstreek Persregio DenderTijdens de paas-, zomer-, herfst en kerstvakantie zal de Buitenschoolse Kinderopvang ‘De Speeldoos’ (Kampstraat 13, Onkerzele) jobstudenten tewerkstellen, voor het begeleiden en animeren van de kinderen. De voorwaarden om in aanmerking te komen zijn dat je ten minste 18 jaar oud bent in 2018, en dat je niet ingeschreven bent bij de RVA (dit kan pas gebeuren nà het vakantiewerk – een verklaring op eer zal moeten ondertekend worden). Om aan de regelgeving van Kind en Gezin te voldoen, wordt de voorkeur gegeven aan kandidaten die de studierichting ‘Kinderzorg’, ‘Sociaal-Technische Wetenschappen’, ‘Jeugd- en gehandicaptenzorg’, ‘Gezondheids- en welzijnswetenschappen’, ‘Kleuter- of lager onderwijs’ volgen of gevolgd hebben. Gelieve afzonderlijk te solliciteren voor de paas-, zomer-, herfst en kerstvakantie.

De kandidaturen moeten, ten laatste op 23 februari 2018, verstuurd worden naar het College van Burgemeester en Schepenen, t.a.v. de personeelsdienst, Administratief Centrum, Weverijstraat 20, 9500 Geraardsbergen.

Meer info is te bekomen via de personeelsdienst op het nummer 054 43 20 62, of via e-mail naar: personeelsdienst@geraardsbergen.be

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *