Brouwerij investeert verder in Volleybalclub Lindemans Aalst…

Goed nieuws voor volleybalclub Lindemans Aalst. Brouwerij Lindemans heeft zonet bevestigd dat het contract als hoofd- en naamsponsor zal verlengd worden met een aantal jaren. Het contract liep immers dit seizoen af. Dirk en Geert Lindemans, eigenaars van de familiale lambiekbrouwerij Lindemans, hebben alle vertrouwen in de club en het bestuur. Ze hebben niet alleen het contract verlengd, maar ook het budget verhoogd. Dirk Lindemans: “Af en toe krijg ik de vraag van andere ondernemers of zo’n sponsoring wel opbrengt. Of het louter financieel opbrengt, laat ik in het midden. Belangrijk om weten is dat er voor ons 3 significante aspecten zijn aan sponsoring: het sportieve, het zakelijke en het sociale aspect. Zoals iedereen wellicht weet, hangt het sportieve en het zakelijke aspect heel nauw samen. Hoe beter een ploeg presteert, hoe meer supporters en hoe meer sponsors. Hoe meer sponsors, hoe meer middelen. Dit budget kan door de club opnieuw aangewend worden om het team competitief op topniveau te houden.  De club wil investeren in een moderne en heldere communicatie naar supporters én de buitenwereld om de zichtbaarheid van de ploeg en zijn sponsors te optimaliseren. Wij zijn ervan overtuigd dat, dankzij het huidige bestuur, Lindemans Aalst in deze positieve flow zit.

Naast het sportieve en het zakelijke aspect is ook het sociale aspect voor ons heel belangrijk. Zonder sponsors zou er geen club zijn, geen beleving. Supporteren voor een ploeg creëert verbondenheid tussen de mensen, geeft ontspanning en plezier.  Laat nu net dat de beste remedie zijn tegen de stress van alle dag. Het geeft dan ook als ondernemer enorm veel voldoening om op die manier te kunnen bijdragen aan het welzijn van de maatschappij.” Voorzitter Jan Luppens: “ Zoals iedereen weet leeft een club enkel via zijn vele medewerkers en zijn bestuurders die zich belangeloos inzetten voor hun team . Wat iedereen ook moet weten is dat een club maar kan in leven blijven door de financiële steun van zijn sponsors . Daarom zijn we dan ook zeer blij met onze hoofd en naamsponsor die zich verder engageert om de club te blijven steunen , zelfs nog meer te steunen . We zijn er van overtuigd dat Lindemans Aalst een begrip geworden is in de volleybalwereld en dit zal zich ook in de toekomst verder kunnen doorzetten dankzij deze steun . Als club die de familiale en sociale waarden zeer hoog in het vaandel draagt is dit een opsteker en een motivatie om het ook nog beter trachten te doen . Als naar het voorbeeld van onze naamsponsor Lindemans nog andere en mogelijk nieuwe sponsors ook deze motivatie delen zullen er ongetwijfeld nog vele mooie sportieve jaren kunnen gerealiseerd worden met een sterk team op en naast het veld . Goed team – goede resultaten – tevreden supporters – tevreden sponsors – beter team …..

Bij deze dan ook een zeer welgemeende dank aan onze naamsponsor Lindemans voor deze extra steun, en ik zou zeggen: we drinken er allemaal een extra Lindemans op! “

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *