Boeren brengen hun producten tot in Ninia Shopping Center…

Buurderij Ninove krijgt vanaf zaterdag 12 september een extra ophaalpunt. Vanaf dan kan je elke zaterdagnamiddag jouw boodschappen ophalen in ‘de Ninia’. In een Buurderij koop je o.a. groenten, brood, zuivel, vlees van boeren uit de buurt. Vers, op het ritme van de seizoenen en met een eerlijke prijs voor de producent. Je plaatst jouw bestelling op www.buurderij-ninove.be en op zaterdag staat alles voor jou klaar. Makkelijk, veilig en plezant. Op www.buurderij-ninove.be heb je ook de mogelijkheid om online aan te kopen. Via een handig web platform zie je welke producten uit de streek je kan kopen. Je vindt er bijvoorbeeld groenten van de Seizoenshoeve uit Ninove en zuivel en vlees van Dubbeldoel uit Gooik. Met jouw mailadres meld je aan als Buur en met een eenvoudige klik kies je jouw producten en betaal je online. Dat kan elke week tot donderdag avond. Je bestelt hoe veel en hoe vaak je zelf wil.

De boeren maken met de grootste zorg de bestellingen voor jou klaar. Op zaterdag haal je jouw boodschappen af op onze Buurderij. Vanaf 12 september kan je op twee plekken en twee tijdstippen terecht: zaterdag van 10.00 tot 11.30 op Herlinckhof en van 14.30 tot 15.30 in Ninia Shopping Center. Op Herlinckhof ontvang je de producten uit handen van de boeren zelf, in Ninia is het buurderij-verantwoordelijke Jamien die met de glimlach jouw bestelling overhandigt.

Boeren & Buren doet beroep op lokale, ondernemende mensen, de zogenaamde Buurderij-Verantwoordelijken. Zij zorgen voor een gevarieerd aanbod van lokaal lekkers en zijn de gastheer/vrouw van de Buurderij. Zij staan in voor de communicatie met de producenten en voor de uitbouw van een lokaal netwerk. De buurderij-verantwoordelijke en de boeren worden ondersteund door het team van Boeren & Buren. In niet-Corona-tijd is de Buurderij ook een echte ontmoetingsplek. De klant leert het verhaal kennen achter zijn voedsel. De boer maakt kennis met zijn klanten en kan zo de vinger aan de pols houden.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *