Boeken afhalen in Utopia bibliotheek opnieuw mogelijk…

Vanaf maandag 6 april voorziet Utopia in de mogelijkheid om materialen af te halen. Gezien de ernst van de situatie rekenen wij hierbij op de burgerzin van onze klanten om alles zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij stellen alles in het werk om zo veel mogelijk mensen te bedienen, maar hopen op uw begrip mocht u even geduld moeten uitoefenen. Neem zeker eerst onderstaande voorwaarden door alvorens u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken: 1. BOEKEN KUNNEN NIET INGELEVERD WORDEN. ALLE UITGELEENDE MATERIALEN ZIJN VOORLOPIG BOETEVRIJ TOT EN MET WOENSDAG 20 MEI. INDIEN NODIG ZAL DEZE UITLEENDATUM AANGEPAST WORDEN.

2. AFHALINGEN KUNNEN ENKEL PER MAIL WORDEN AANGEVRAAGD VANAF 2 APRIL, TELEFONISCH IS HET PRAKTISCH NIET HAALBAAR.

3. DEZE SERVICE GELDT ENKEL VOOR INGESCHREVEN LEDEN, HET IS VOORLOPIG NIET MOGELIJK VEILIG NIEUWE INSCHRIJVINGEN TE REGISTREREN.

4. LEDEN DIE REEDS 25 MATERIALEN OP HUN KAART HEBBEN, KUNNEN GEEN BIJKOMENDE MATERIALEN UITLENEN.

5. AFHALEN KAN ENKEL IN DE HOOFDBIBLIOTHEEK UTOPIA, NIET IN DE FILIALEN EREMBODEGEM, HERDERSEM, NIEUWERKERKEN EN TERLINDEN. BOEKEN UIT DE FILIALEN KUNNEN NIET AANGEVRAAGD WORDEN.

6. GEZELSCHAPSSPELLEN EN TIJDSCHRIFTEN KUNNEN NIET ONTLEEND WORDEN.

Wenst u materialen aan te vragen, volg dan nauwlettend volgende stappen:

1. CHECK VIA ONZE AALST.BIBLIOTHEEK.BE OF HET DOOR U GEVRAAGDE MATERIAAL AANWEZIG IS.

2. BEPERK U TOT EEN MAXIMUM VAN VIJF MATERIALEN. ELKE KLANT KAN SLECHTS EENMAAL MATERIALEN AANVRAGEN.

3. MAIL UW AANVRAAG NAAR INFO@UTOPIA-AALST.BE

Onderwerp: aanvraag afhaling materialen
Vermeld in de mail uw NAAM / VOORNAAM / RIJKSREGISTERNUMMER
Beschikken we niet over deze informatie, kunnen wij uw aanvraag helaas niet behandelen.
Geef de gewenste materialen op (maximaal 5 materialen per aanvraag) Wees zo duidelijk mogelijk in uw omschrijving; voor boeken zowel auteur als titel, voor cd’s de albumtitel en uitvoerder, voor films de titel en eventueel het seizoennummer.

4. WIJ BEKIJKEN OF WIJ U EEN TIJDSLOT KUNNEN TOEWIJZEN.

5. KOM NIET NAAR UTOPIA ALS U GEEN MAIL MET BEVESTIGING EN TIJDSLOT HEBT ONTVANGEN.

6. WANNEER U EEN TIJDSLOT KRIJGT, HOUD U STRIKT AAN DIE TOEGEWEZEN TIJD. WANNEER U UW MATERIALEN NIET BINNEN DIT TIJDSLOT AFHAALT, WORDT ALLES TERUGGEPLAATST. OM ORGANISATORISCHE REDENEN IS HET NIET MOGELIJK ZELF EEN TIJDSTIP TE KIEZEN.

7. WIJ LEGGEN DE MATERIALEN VOOR U KLAAR AAN DE HOOFDINGANG EN ZETTEN ALLES OP UW KAART. ENKEL OP VERTOON VAN UW VOLGNUMMER/MAIL KRIJGT U HET PAKKET MEE.

8. TOON RESPECT EN HOUD BIJ HET AFHALEN VOLDOENDE AFSTAND VAN DE ANDERE WACHTENDEN EN HET AANWEZIGE PERSONEEL.

9. BRENG GEEN BOEKEN TERUG. ALLE UITGELEENDE MATERIALEN ZIJN AUTOMATISCH BOETEVRIJ TOT WOENSDAG 20 MEI. INLEVEREN IS OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK.

Wij zijn er ons terdege van bewust dat deze manier van werken heel onwennig aanvoelt. Het is ook voor ons onontgonnen terrein en we proberen deze uitzonderlijke manier van uitlenen voor zowel onze bezoekers als ons personeel zo veilig mogelijk te organiseren. Wij hopen op uw begrip in deze moeilijke omstandigheden en hopen iedereen zo snel mogelijk opnieuw in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *