Blokspot biedt rustige studeerplekken aan tot 16 april…

Vanaf vandaag dinsdag 6 april kunnen studenten terecht in het Koetshuis in Denderleeuw om in groep te blokken. Tot 16 april 2021 zijn 21 studieplaatsen voorzien met de nodige veiligheidsmaatregelen. Je kan enkel komen blokken indien je vooraf registreert en inschrijft. Van 6 tot 16 april is Blokspot geopend in het Koetshuis van 08.00 uur tot 22.00 uur. Er zijn elke werkdag 21 studeerplaatsen beschikbaar, 7 per lokaal.  Wegens de coronacrisis ondergaat Blokspot een aantal drastische wijzigingen.

Vul de online afsprakennota in vóór je eerste bezoek aan Blokspot in deze blokperiode. Je kan de afsprakennota ook afprinten, invullen en mailen naar vrijetijd@denderleeuw.be
Vervolgens schrijf je je in via Doodle (link is external). Je kan er de tijdsblokken aanduiden wanneer je effectief in Blokspot aanwezig zal zijn. Voor een goede planning en organisatie is dit ook verplicht. Vul je naam in op de deelnemerslijst als je aankomt en vertrekt. Er is overal wifi aanwezig, en er zijn voldoende stopcontacten voor je laptop en/of smartphone.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *