Black Friday bracht klant van Shell-tankstation in Welle geluk…

Het zal je maar overkomen: op een vrijdag de dertiende waarop je misschien liever niet onder een ladder wandelt of je zwarte katten mijdt, meespelen met Extra Lotto en zowaar de jackpot binnenhalen. Een man uit de provincie Vlaams-Brabant kan er van meespreken. Hij speelt al sinds het begin mee met Lotto en stapte op 13 januari een tankstation binnen voor een Extra Lotto-spelticket met willekeurige nummers. Het levert deze zaakvoerder 2.500.000 euro op. “Ik sta aan de grond genageld”, vertelt de dolgelukkige man zijn verhaal. “Af en toe spelen ik en mijn partner ook mee met EuroMillions of kopen we een Subito-krasbiljet. Daarmee wonnen we eerder al eens 700 euro. Dit slaat echter alles.” “Wat we als eerste met de Extra Lotto-Jackpot gaan doen? Op dit moment gaat er heel veel door mijn hoofd renovaties aan de woning, eens goed gaan shoppen, een reis met het hele gezin, een deeltje schenken aan het goede doel en uiteraard ook een deeltje opzij zetten.

Echter, het mooiste dat we met dit geld kunnen doen, is onze kinderen gelukkig maken. Zo kunnen zij bouwen aan een mooie toekomst voor hun gezin”, besluit onze nieuwbakken winnaar. Om de anonimiteit van de winnaar te bewaren, werd deze voormiddag een symbolische cheque met het gewonnen bedrag overhandigd aan Dhr Filip Becqué uitbater van het tankstation Shell in Welle (Steenweg 137, 9473 Denderleeuw).

Lotto is al meer dan 40 jaar het iconische en geliefde trekkingsspel van alle Belgen. In 2022 mochten 40 mensen zichzelf Lotto-Jackpotwinnaar (zes juiste nummers) noemen, waarvan 29 gelukkige winnaars ook miljonair zijn. In 2023 zijn er tot nu toe al 7 Jackpotwinnaars (6 juiste nummers)  waarvan 4 miljonairs. We kunnen dus met veel vertrouwen zeggen dat Lotto ook dit jaar heel veel spelers gelukkig maakt. En op winnen staat geen leeftijd. Zo was de oudste winnaar tot hiertoe 97 jaar en de jongste 19 jaar.

Dankzij de inzet van de spelers van de Nationale Loterij wordt jaarlijks 345 miljoen euro geherinvesteerd in de meest diverse maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportieve projecten. Zo zorgen we er allemaal samen voor dat onze samenleving een klein beetje warmer en inclusiever wordt. De Nationale Loterij bezit het internationaal Verantwoord spel-certificaat. De verkoop van hun producten aan minderjarigen is verboden.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *