BK Cargofietsen in Aalst op autoloze zondag 17 september…

Naar goede traditie zorgt de Fietserij op autoloze zondag voor een sfeervol event in het Koningin AstridPark te Aalst. Dit jaar gaan ze voor een iets andere formule: geen retro-markt maar wel een race tussen bakfietsen! “We starten vanaf 11.00 uur met een bakfietstreffen in het ‘klein parksken’. Om 13.30 uur rijden we met alle deelnemers een klein rondje in het centrum van Aalst en om 14.30 uur start de wedstrijd, zegt Tom Calloens. Het is weldegelijk een nationale wedstrijd met bakfietsliefhebbers afkomstig uit heel België. Iedereen met een cargofiets is welkom om aan de race deel te nemen.  Inschrijven kan nog tot en met 16 september via www.bkcargofietsen.be

Er zullen verschillende categorieën zijn voor twee- en driewielers, elektrisch en niet-elektrisch. En met een ludieke wafelrace! Daar is het de bedoeling dat de bakfiets een passagier meeneemt, die in elke hand een wafel met slagroom heeft. Wie als eerste aan de finish verschijnt mét de wafels nog intact, is de winnaar. Wie gewoon gezellig wil komen aperitieven of picknicken met de familie, dat kan ook. Wel vragen we om dranken ter plaatse aan te kopen. Er zullen zeker voldoende drank- en foodtrucks aanwezig zijn. En DJ Het Berliner collectief brengt sfeer met aangepaste muziek.”

Het event wordt georganiseerd ism stad Aalst. Ook schepen van Sport Matthias De Ridder, een fervente bakfietsrijder, heeft beloofd om mee aan de start de verschijnen. Hoe dat er zal uitzien?  Ontdek het alvast in dit filmpje BKC Aalst 17.09!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *