Bezoekers ASZ Aalst kunnen opnieuw terecht in tijdelijke bar…

Dit weekend opent het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis te Aalst, op vraag van de vele bezoekers en patiënten een tijdelijke cafetaria. Er kwam heel wat onbegrip toen enkele weken terug werd beslist om de cafetaria aan de ingang van het stedelijk ziekenhuis te sluiten. Bezoekers en patiënten voelden zich in de kou gezet, en dit kon niet goedgemaakt worden met het plaatsen van enkele drankautomaten. Na aandringen van de bevolking heeft men nu toch een wijze beslissing genomen. Er zal terug de mogelijkheid zijn om met je familie of kennissen op een menswaardige manier een koffie of versnapering te nuttigen. Men heeft voor een tijdelijke oplossing gezorgd op de eerste verdieping, waar zich tot op heden het personeelsrestaurant bevindt.

Vanaf zaterdag 26 januari 2019 zal het personeelsrestaurant op campus Aalst (hoofdgebouw, -1) als tussentijdse oplossing worden opengesteld voor bezoekers en patiënten. “Op deze manier wil het ASZ een eetgelegenheid aanbieden waar patiënten en bezoekers tijdens het wachten iets kunnen nuttigen”, zegt de woordvoerder van het ziekenhuis. “Het personeelsrestaurant zal elke dag voor externen toegankelijk zijn vanaf 14.00 uur tot 19.00 uur. Het aanbod voor externen bestaat uit aperitiefhapjes, koude maaltijden (belegde broodjes, salades en koude schotels), koude en warme dranken (koffie, thee, verse soep, warme chocolademelk en frisdranken). Verder is er ook nog een dessertcorner aanwezig”, aldus het ziekenhuis.

Aan het onthaal op campus Aalst is er een ontspanningsruimte voorzien met een automatenwand waar we vooral het kleine snoepgoed en frisdranken, dag en nacht, zullen verkopen. Tevens zal er koffie verkocht worden in de winkel aan het onthaal”, luidt het.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Bezoekers ASZ Aalst kunnen opnieuw terecht in tijdelijke bar…

  1. VAN SEVENCOTEN GUDRUN schreef:

    Goede poging doekje voor het bloeden en wat voor het personeel moeten die foute beslissingen betalen ?

  2. vinck Marijke schreef:

    Ik vind het respectvol dat deze keer luistert naar de noden van de patiënten èn bezoekers ! Het is ondenkbaar !!! Een ziekenhuis zonder cafetaria, waar gaan we naartoe ? Dus nu toch tijdelijke oplossing. Wil erbij zeggen dat wij voor alle ingrepen of onderzoeken, die niet door huisdokter kunnen gedaan worden, steeds een beroep doen op het ASZ. Dus ik kom er regelmatig !!!

  3. SONCK Hervé schreef:

    Ik begrijp niet goed waarom de cafetaria op het gelijkvloers gesloten is, nochtans kwam daar veel volk over de vloer, je kon er lekker iets warm eten, spijtig, waarschijnlijk weer zo een beslissing zonder nadenken of misschien bracht het niet genoeg op voor het asz. Ik ging er zelfs regelmatig iets warm eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *