Bezoek de spirituele expo van Bloom in The Mauritz in Ninove…

Het nastreven van een mindful leven is zonder meer een uitdaging. Iets wat ze bij Bloom maar al te goed beseffen. Daarom zet Bloom zich sinds jaar en dag in om spiritualiteit en moderne vormen van lichaamswerk werkelijk voor iédereen toegankelijk te maken. Bloom doet dat niet enkel aan de hand van het gelijknamige open-minded magazine, maar ook met workshops en lezingen, de eigentijdse en gebruiksvriendelijke website (www.bloom.be) en de Spirituele Expo’s natuurlijk. En ook dit najaar strijkt Bloom in Ninove neer.

Ook wie niet thuis is in het paranormale kan op deze publieksbeurs een boeiende dag beleven. Want Bloom trok alle registers open en biedt een ruime waaier aan kennisdomeinen aan. Zo biedt deze expo naast astrologie, kaartleggen en handlezen ook aandacht aan moderne vormen van lichaamswerk waaronder intuïtief schilderen, ademwerk, yoga, meditatie en zelfcoaching. Organisator Eva Vanooteghem omschrijft het als volgt: ‘Met deze expo’s trachten we inspiratie te bieden, zowel voor mind, body én soul, zodat een meer vervuld leven binnen handbereik komt te liggen.’ Daarnaast kun je vele lezingen en workshops volgen die doorheen de dag gratis worden aangeboden. Geen enkel onderwerp blijft onbesproken, Bloom pakt elke keer uit met een divers aanbod.

Wat mag je verwachten op de Spirituele Expo’s van Bloom? Life coaches en experts voor een persoonlijk consult, uren shopplezier, doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen. Er zijn 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar te winnen. De spirituele expo vindt plaats op 23 oktober in The Mauritz in Ninove.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *