Betong Aalst viert zijn 10-jarig jubileum op 7 mei in stadspark…

We hebben er 2 jaar moeten op wachten door corona, maar zaterdag 7 mei is het eindelijk zover: Betong slaat terug zijn tenten opnieuw op in het Stadspark. De teller staat reeds op 10 en dus kunnen we wel spreken van een heuse jubileumeditie. De afgelopen 2 jaar is er heel wat gebeurd in de skatewereld. Zo maakte skateboarden zijn intrede op de Olympische Spelen 2020 in Tokio en heeft het (internationaal) opnieuw sterk aan populariteit gewonnen. Ook in Aalst wordt de skatecommunity groter en groter, en we zijn dus blij deze editie eindelijk met hen te mogen vieren.

Betong is een festival dat er zowel voor de skaters als voor de niet-skatende muziekliefhebber is. Het programma bestaat uit een skategedeelte dat start om 10u met aansluitend een muziekgedeelte. De skatecontest bestaat uit 3 categorieën: -16 niet gesponsord, +16 niet gesponsord, KING OF BETONG (gesponsorde skaters) en een best trick contest. Bij elke categorie hoort een mooie prijzenpot die vanaf 18.00 uur uitgereikt zal worden. Voor deze 10-jarige is een mooie line-up voorzien die vanaf 19.00 uur de hip-hop stage omtovert tot één groot feest. Enkele artiesten die op het podium zullen verschijnen zijn: Cristian D, Ronnyhuana, Kestified, Lil Skid, FDS.

“Naast dit attractieve programma hebben we als kers op de taart ‘Joost’ kunnen strikken! Joost is momenteel op tour en trekt van de ene uitverkochte zaal naar de andere. Dit jaar staat hij op grote festivals zoals Rock Werchter. Een grote artiest dus die volgende week de hip-hop stage van Betong in lichterlaaie zal zetten,” zegt schepen van Jeugd Katrien Beulens. De hip-hop stage sluit af om 24.00 uur, daarna opent de Afterparty in Cinema tot 05.00 uur. Wil je deze jubileumeditie zeker niet missen? Voor tickets en inschrijvingen voor de skate-contest kan je terecht op www.betong.be. Het festival is gratis voor -16 jarigen uit Aalst. Voor anderen kost het ticket in voorverkoop 8 euro. Aan de kassa kost een ticket 12 euro.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *