Bereid in het weekend van 3 juni de lente op uw bord met de Hello Fair Kookbox…

Na de voorbije gesmaakte edities, bereiden Oxfam Wereldwinkel en de Buurderij de nieuwe Hello Fair Kookbox voor. Een box boordevol lekkere en eerlijke producten worden aan huis geleverd. Met het bijgeleverd recept kan u gezellig kokkerellen voor familie of vrienden en een heerlijke maaltijd op de lentetafel toveren. Tegelijk steunt u hiermee de boeren van om de hoek én wereldwijd. Om de boeren die ons dagelijks van voeding voorzien te ondersteunen, slaan de Buurderij Ninove-Atom en de Wereldwinkel van Ninove de handen in elkaar. Zij bieden u op zaterdag 3 juni een nieuwe kookbox aan met het beste van twee werelden. De kookbox bevat lokale seizoensgroenten en vlees, én Fair Trade voeding die geproduceerd wordt verder weg op onze aardbol zoals couscous, kikkererwten en mango. Voor de lokale producten wordt samengewerkt met onder andere Schapenmelkerij Bosschelle uit Denderhoutem en De Seizoenshoeve uit Ninove.  “Het unieke aan deze kookbox is dat elke producent van de ingrediënten een faire prijs ontvangt voor zijn harde labeur”, zegt Katrien Van Deun, vrijwilliger in de Oxfam Wereldwinkel van Ninove.

U kan in uw eigen keuken aan de slag met de ingrediënten en met het uitgewerkt, eenvoudig recept.  Keukenpret verzekerd. “Samen kokkerellen, dit is een gezellige weekendactiviteit binnen veel families of onder vrienden. De kookbox wordt bovendien aan huis geleverd, het leven kan toch mooi zijn”, lacht Jamien Stoelzaet, verantwoordelijke van de Buurderij. U kan er ook voor kiezen om de kookbox zelf op te halen. U hebt keuze tussen 2 gerechten: een frisse, rijkelijke pastasalade met groene asperge, feta en mango of een kleurrijke couscous met lentegroenten en stukjes lamsworst. Bij het gerecht kan u vrijblijvend een fles wijn of een dessertje bestellen. Meer informatie lezen en bestellen kan op de link  https://forms.gle/hQrmMnacoTG8dy8e8  tot zondag 28 mei . Op de Facebook-pagina van Buurderij Ninove-Atom en van Oxfam Wereldwinkel Ninove vindt u ook de link naar het inschrijvingsformulier.

We leveren aan huis in Ninove en in de buurgemeenten Geraardsbergen, Haaltert, Liedekerke, Denderleeuw, Roosdaal en Gooik. Haal jouw pakket zelf af in de Buurderij of de Wereldwinkel van Ninove en ontvang een waardebon van 5 euro voor de Buurderij.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *