Belgisch Kampioenschap Aspiranten en Provinciaal Kampioenschap voor Nieuwelingen in Denderleeuw…

In 2022 kunnen fans van het wielrennen hun hartje ophalen, want het Belgisch Kampioenschap Aspiranten en Provinciaal Kampioenschap wielrennen voor Nieuwelingen komen naar Denderleeuw. Samen met het Lokaal Bestuur Denderleeuw organiseert het Wielercomité Eregem op 8 mei het PK wielrennen voor Nieuwelingen. Op 14 augustus volgt het BK Wielrennen voor Aspiranten in samenwerking met de vzw De Liedekerkse Pijl.

Zondag 8 mei wordt een echte wielertopdag in Iddergem. Samen met Lokaal Bestuur Denderleeuw organiseert het Wielercomité Eregem er het Provinciaal Kampioenschap wielrennen voor Nieuwelingen. In de voormiddag is er ook een wielerwedstrijd voor miniemen. Iddergem zal die dag dus moeilijk bereikbaar zijn met de wagen. Er is een omvangrijke verkeersregeling uitgewerkt om het voor iedereen veilig te houden.

Het verkeer in de Hoogstraat wordt zowel voor de wedstrijd van de miniemen in de voormiddag als voor het PK Nieuwelingen in de namiddag zo veel mogelijk ontmoedigd.
Het doorgaand verkeer wordt zowel in de voor- als namiddag omgeleid via de Expresweg N45 – Wildebeekstraat – Kerkstraat – Drieselken – Burg. B. ’t Kintlaan – Steenveldlaan – Steenweg N405 en omgekeerd. Meer info via deze link.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *