Be-Fresh Catering laat klanten op hun honger zitten…

Tientallen senioren wachten al sinds zondag op hun warme maaltijd. Een Denderleeuws cateraar die werkte onder de naam Be-Fresh Catering gooit de handdoek in de ring. Dat kwam bij vele vaste warme maaltijd afnemers aan als een donderslag bij heldere hemel. Wanneer de klanten of de kinderen van de klanten naar het catering bedrijf telefoneerden, gaf deze aan als niemand thuis. Velen bleven dan ook tevergeefs met vragen zitten. De klanten bleven dan ook letterlijk en figuurlijk op hun honger zitten. Op 11 januari klonk via de Facebookgroep “Affligem!” volgende vraag: “Hallo, Be Fresh is een traiteur uit Denderleeuw die oa maaltijden aan huis levert bij oudere mensen, ook bij mijn 83 jarige moeder. Reeds 2 dagen leveren ze geen warme maaltijd meer bij haar, zonder enige uitleg. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar meer. Ik krijg indruk dat zij niet enige is waar niet meer geleverd wordt. Weet iemand wat er aan de hand is?”

Ex-collega Isabel De Man kwam uiteindelijk met een antwoord: “Beste mensen, ik was tewerkgesteld bij Be Fresh, en leverde de maaltijden regio Denderhoutem, Aalst en Erembodegem. Ik ben het volledig met jullie eens dat dit SCHANDALIG is, de manier waarop hij dit heeft aangepakt. Zondag heb ik via bericht vernomen dat de deuren definitief sluiten en ik heb meteen de vraag gesteld of de klanten op de hoogte waren, waarop ik geen reactie kreeg. Ik ben zelf bij een aantal klanten geweest, van wie ik wist dat zij niemand hadden om voor eten te zorgen of die zelf niet goed te been waren…”

Eerder vorig jaar stopte het project Be-Eats & Bites, een pop-up traiteur boetiek, waar je ook brood en tal van andere etenswaren kon kopen. Met hun passie voor voeding, stelden ze een uitgebreid gamma samen vol kwalitatieve en culinaire producten. Dit was natuurlijk niet te vergelijken met de catering. Deze pop-up store kwam er naar aanleiding van de coronapandemie. Nu lijkt het ook over and out te zijn voor Be Fresh Catering.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *