ATOM KOERST organiseert 2de Grote Prijs Tuinen Tom Vandermaeten…

Op zondag 18 september organiseert ATOM KOERST zijn 2de Grote Prijs Tuinen Tom Vandermaeten. Na de geslaagde editie van vorig jaar was het besluit bij ATOM KOERST snel genomen om opnieuw een wedstrijd te organiseren voor aspiranten. De reacties van renners en publiek op het parcours waren in 2021 heel positief. De gesloten omloop rond het Dorp was een mooie uitdaging voor de jonge renners. Het bleek voor hen één van de mooiste omlopen van het vorige wielerseizoen. Nieuw dit jaar is een bijkomende wedstrijd voor miniemen. Deze zal doorgaan in de voormiddag, op een iets kortere geslopen omloop.

Steeds meer jonge kinderen zijn gebeten door de wielermicrobe.  Ook hier in onze eigen streek zijn jeugdwielerclubs een succes. Daarom wil ATOM KOERST niet achterblijven als organiserende club en bieden zij ook de allerjongsten aan om te koersen rond de Atomse kerktoren. Enthousiaste supporters langs het parcours kunnen de jonge renners aanmoedigen.

Start en finish zijn voorzien aan café Torenhof op het Dorp in Denderhoutem. De eerste wedstrijd voor de miniemen start om 10.00 uur en loopt langs Dorp – Teerlingstraat – Poel -Dorp. De eerste aspiranten starten om 13.30 uur. Hun parcours loopt via Dorp – Teerlingstraat – Poel – Vossel – Ninoofsesteenweg – Dorp. De laatste wedstrijd start om 16.15 uur.

Het parcours is volledig afgesloten vanaf 09.00 uur, want aspiranten en miniemen rijden op een gesloten omloop. Er zal een omleiding voorzien worden.  Verwacht wordt dat de rijweg terug vrij zal zijn vanaf 18.00 uur.

(Foto: Steven De Schrijver)

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *