ASZ bracht respect onder de aandacht tijdens live-uitzending…

Patiënten, bezoekers en personeel van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Aalst hadden vandaag heel even hun eigen radiostation. Ook het thuisfront kon meegenieten want Radio Respect – met als baseline “Don’t worry, be happy!” – was ook te horen via het internet dankzij stadsradio Goeiedag Aalst. De aftrap gebeurde vandaag in de inkomhal van campus Aalst. Alles was live te volgen via een livestream op de ASZ website en op Stadsradio Goeiedag (105.1 FM). Bovendien kregen de patiënten de mogelijkheid om ook op de patiëntenkamer mee te luisteren. Tijdens de Week van Respect is 8 november sinds enkele jaren ‘Dag van Respect’ in het ASZ. Een dag waarbij het ASZ even stilstaat hoe we respectvol(ler) kunnen zijn naar elkaar. Dit jaar gooide het ASZ letterlijk en figuurlijk alle registers open. Samen met onze medewerkers, patiënten en bezoekers hebben we een radio-uitzending in elkaar gebokst, gevuld met leuke verzoeknummertjes en pakkende verhalen rond respect. Respect onder collega’s. Respect voor de patiënten (en omgekeerd). Respect voor iedereen.

Tot vrijdag 2 november kregen alle medewerkers, patiënten en bezoekers de mogelijkheid om een verzoeknummer aanvragen voor een ASZ-medewerker, een patiënt of iemand anders heel speciaal die volgens hem alle respect verdient. We hebben er enkele verhalen uitgekozen om iets dieper op in te gaan. Ook al vond de live-uitzending plaats in Aalst, ASZ campussen Geraardsbergen en Wetteren kwamen ook ruimschoots aan bod. De radiomakers waren eerder al langs geweest om enkele unieke verhalen in te blikken.

Vandaag, donderdag 8 november, was het resultaat te horen op stadsradio Goeiedag (105.1 FM). Deze live-uitzending vond plaats vanuit de inkomhal op campus in Aalst. De uitzending was ook te volgen via www.goeiedagradio.be, en werd live gestreamd via de website van het ASZ.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *