Asfalteringswerken in verschillende straten in Erpe-Mere…

Asfalteringswerken bollen van het asfalt Persregio DenderAannemer Tavernier uit Sint-Lievens-Houtem is gestart met jaarlijks onderhoud aan de wegen in Erpe-Mere. Asfaltwerken zullen uitgevoerd worden op diverse locaties. De aannemer verwittigt zelf de bewoners van het exacte tijdstip en de eventuele hinder. Zo zal de aannemer asfalteren in een deel van Landries op maandag 17 en dinsdag 18 september, in een zijstraat van de Ratmolenstraat op dinsdag 18 september, zijstraat Veldstraat op woensdag 19 september, een deel van Koutergatstraat op woensdag 19 september, in een zijstraat aan de Kraaineststraat op donderdag 20 september, in een zijstraat op Dries op donderdag 20 september, aan het kruispunt Opaaigem – Kwakkel op donderdag 20/9 (affrezen op 19/9), aan het kruispunt Kortemunt – Langemunt op vrijdag 21/9 (affrezen op 19 september), en in een zijstraat t.h.v. Opaaigem op vrijdag 21 september.

Asfalteringswerken aan 2 kruispunten in Aaigem op 19, 20 en 21 september. Onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden worden op woensdag 19 september de kruispunten Opaaigem – Kwakkel en Kortemunt – Langemunt afgefreesd. Donderdag 20 september krijgt het kruispunt Opaaigem – Kwakkel een nieuwe asfaltlaag en vrijdag 21 september het kruispunt Kortemunt – Langemunt. Doorgaand verkeer is hierdoor onmogelijk, gedurende maximum 1 dag per kruispunt. Plaatselijk verkeer is toegelaten langs beide kanten van het kruispunt.

Voor het kruispunt Opaaigem/Kwakkel is een wegomlegging voorzien langs Baardegemstraat, Stationsstraat, Dorent, Oudenaardsesteenweg, Kwalestraat, Dries, Langemunt en omgekeerd. Voor het kruispunt Langemunt/Kortemunt is een wegomlegging voorzien langs Opaaigem, Stationsstraat, Dorent, Oudenaardsesteenweg, Bosstraat, Magerstraat, Beekkantstraat, Beekstraat, Doorsteekstraat, Hazelbeek en terug.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *