Anneessensconcert in Sint-Bartholomeuskerk wordt traditie…

Het wordt zo stilaan een traditie. CC De Abdij en de kerkfabriek St. Bartholomeus uit Geraardsbergen organiseren tijdens de eerste herfstdagen van ’t jaar een Anneessensconcert in de prachtige Sint-Bartholomeuskerk. Sinds jaar en dag een succesverhaal, en dat is niet verwonderlijk. Keer op keer nemen gerenommeerde namen uit de muziekwereld plaats naast het orgel en brengen een uniek concert. Ook dit jaar kan de toeschouwer zeker zijn van een unieke beleving. Want op 17 oktober zullen het trombonistencollectief  Crossbones  Trombones samen met organist Ignace Michiels hun instrument in the picture zetten. Ze teren hiervoor op een jarenlange traditie in de muziekgeschiedenis, waarbij orgel en koperblazers hand in hand gingen, zonder hun eigenheid te verliezen.

Kom het ontdekken op zondag 17 oktober om 19.00 uur in de St Bartholomeuskerk op de Markt in de mattentaartenstad Geraardsbergen.

Voor tickets & info : CC De Abdij, Abdijstraat 10, Geraardsbergen | 054 43 72 61 |www.ccdeabdij.be | ccdeabdij@geraardsbergen.be

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *