Anekdotes ophalen over vroeger doe je het best aan de toog…

Erfgoedcel Denderland nodigt je uit om mee de toekomst van ons erfgoed te bepalen. Voor onze nieuwe beleidsperiode kennen we graag jouw mening over enkele vraagstukken. Zo kunnen we de komende jaren werk maken van het erfgoed dat jou nauw aan het hart ligt! Vul dus snel de korte enquête in op erfgoedceldenderland.be! Door deel te nemen kan je een groepsdeelname aan escapegame De klopjacht op Jan de Lichte in het belfort van Aalst winnen (t.w.v. max. € 180). De enquête loopt tot en met woensdag 22 mei.

Aangezien de beste ideeën besproken worden aan de toog ben je ook welkom op onze TOOGPRAAT-avond. We schotelen je dan vier streekbieren voor. In ruil voor deze traktatie ontvangen wij graag jouw mening! Wij geven enkele vragen die we bespreken of die je kan beantwoorden op je bierkaartje. Uiteraard krijgen jullie bij de bieren ook de nodige achtergrondinformatie en degustatietips.

Praktisch: • Waar: Café In Den Biekorf, Aalst • Wanneer: woensdag 29 mei van 20.00 tot 21.30 uur • Inschrijven: verplicht via erfgoedceldenderland.be • Prijs: gratis

Deze TOOGPRAAT kadert in het beleidsplanningstraject 2021-2026, waarbij Erfgoedcel Denderland op zoek is naar iedereen met een mening over het erfgoed uit Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Lede en Ninove.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *