Allerhande sporten uittesten dankzij de sportpas in Herzele…

Wil je graag sporten, maar weet je nog niet welke sport of club het beste bij jou past? De sportpas van Herzele is er om je te helpen! Met een sportpas van de Sportdienst van Herzele kan je tal van sporten gratis uitproberen bij een Herzeelse sportclub. Heel wat Herzeelse sportverenigingen zetten tussen 1 en 30 augustus gedurende enkele weken hun deuren gratis voor je open. Het enige wat jij moet doen, is kiezen welke sport je wilt uitproberen en met je sportpas op zak langsgaan op het juiste moment. Je kan een sportpas afhalen op de Sportdienst van Herzele, of na een telefoontje of e-mail stuurt de Sportdienst hem naar jou op. Wanneer je je sportpas niet meer gebruikt, kan je hem ingevuld terugbrengen naar de Sportdienst in ruil voor een leuk aandenken.

De sportpas is gratis. Je mag je persoonlijke sportpas zoveel gebruiken als je zelf wilt om op die manier met verschillende sporten kennis te maken. Als houder van dit pasje ben je in de sportpasperiode verzekerd tegen lichamelijke ongevallen tijdens de trainingen van de sporttak die je op dat moment hebt gekozen. Laat daarom steeds je sportpas zien aan de trainer van de sportvereniging waar je traint, zodat ze weten dat jij deelneemt.

De deelnemende sportclubs voor het seizoen 2019-2020 zijn:
Badmintonclub Smash Herzele (jeugd)
Judoclub Herzele (jeugd)
Karateschool Shotokan Herzele (jeugd / volwassenen)
Joggingclub Herzele (jeugd / volwassenen)
Schermclub Excalibur (jeugd / volwassenen)
Snookerclub De Wijngaard (jeugd/ volwassenen)
Tennisclub Herzele (jeugd)
Artigym Herzele (jeugd)
KVC De Toekomst Borsbeke (jeugd)
Volleybalclub Griffoenen Steenhuize (jeugd)
Volleybalclub HEBO (jeugd)
Wielerjeugdteam Herzele (jeugd)

Een overzicht van de deelnemende sportverenigingen en hun sportpasperiode vind je ook in de brochure Gemeentelijke Sportaanbod.  Je kan de brochure lezen in de digitale bibliotheek issuu.com/lokaalbestuurherzele.

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *