Albert Heijn warenhuis in Ninove opent straks zijn deuren…

Vandaag opent ter hoogte van de Ring West 21 in Ninove een totaal nieuw Albert Heijn warenhuis. Deze nieuwe vestiging is de derde op rij binnen onze regio na de winkel in Aalst en Zottegem. Mede dankzij Brunic die een deel van zijn winkel verhuurt, en twee leegstaande panden, verrees hier nu een nagelnieuwe supermarkt. Albert Heijn is onderdeel van het internationale retail-concern Ahold Delhaize. Het bedrijf is ontstaan in Nederland, waar Albert Heijn in 1887 een kruidenierswinkeltje begon. Albert Heijn opende in 2011 zijn eerste winkel in België. Intussen zijn er al meer dan 50 winkels in ons land.

Ook de parking voor de gebouwen werd gedeeltelijk heraangelegd en opgefrist. Achter de gebouwen bevindt zich ook nog een bestaande parking en loszone. Daar werden nog eens extra parkeerplaatsen aangelegd en de inritzone werd verbreed. Er zijn nu in totaal 110 parkeerplaatsen voorzien en nog eens 38 fiets stalplaatsen.

De nieuwe Albert Heijn supermarkt opent straks om 08.00 uur zijn deuren. Gezien de coronamaatregelen zal de officiële opening plaats vinden zonder persmoment, en zonder schepenen van Lokale Economie. Er zijn nog plannen om in de regio nieuwe vestigingen neer te poten, deze supermarktketen is een grote concurrent voor Jumbo, die een winkel wil recht zetten op de Brakelsesteenweg in Ninove.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *